IRC-Galleria

Lillabeth

Lillabeth

Remember to live for love

eilen eilen eilen <3Lauantai 29.04.2006 23:01

eilen oli kivaa!
Kiitos siitä Iitulle, Jennalle, Anskulle, toiselle Iitulle, Tiialle, Raisalle ja Priskillalle!
Oli ihana ikimuistonen ilta/yö/aamu.. :)
pääsin yheltä koulusta, menin kotiin ja keräsin tavarat iitulle, söin vähän ja lähin stockkalle ostaan ruokaa Iitun, Anskun, Jennan ja Tiian kaa sinne Iitulle.
tuli kalliit ostokset kun makso yhteensä 107,50e
[elämä on]
sit kun oli shoppailtu ruokaa niin mentii hakee Iitun äidiltä Jennen, Tiian ja Anskun kamat.
pakkauduttiin autoon ja lähettiin kohti kuljua.
sit Priskilla ja Raisa tuli kyytii Kuljun työväen talolta ja jatkettiin siitä sit Iitulle. oli takapenkillä vähän ahdasta kun meitä oli siel 6.. :)
iitulla katottiin nukkumapaikat ja purettiin kauppakassit. sit Iitun isä meni hakee toisen Iitun rautatieasemalta.
sillä välin me syötiin nuudeleita.
sit me jotai höpöteltii ja pelattii x-boksii.. :) se oli kivaa. sit Iitu tuli ja sekin pelas x-boksii.. :)
sit me ruvettiin tekeen ruokaa. me syötiin kanaa ja riisiä. ja purjo-parsakaalikeittoo. paitsi et mä en syöny tota jälkimmäistä. kun oltii syöty (mis kesti kauan) me syötiin sipsejä ja keksejä. sit me mentii pullonpyöritystä. hitsi meillä oli hauskaa. sit porukka alko väsyy. me lähettiin kävelylle, kaikki paitsi raisa ja tiia, ne jäi sinne vaan nukkumaan.
käveltiin sellasen puupinon luokse koirien kanssa ja istuttiin siel puupinon pääl ja juteltii. sit rupes tuleen kylmä niin me lähettiin takas Iitulle.
Iitulla sit mentiin lämmittään saunaa. toinen Iitu meni jo nukkuu sillon. Tiia ja Raisa oli jo ihan unessa kun me tultiin kävelyltä (tosin me oltiin siel kävelyl melkei 1,5 tuntia)
sit kun sauna oli lämpiämässä me istuttiin sisällä ja syötiin.
sit joskus aamuyöllä mentii sinne saunaa ja oltii siel joku tunti. Iitu nukahti hetkeks saunan tuvan vesisänkyyn. me (jenna, minä, ansku ja priskilla) mentiin sisälle siivoon. meidän piti yllättää iitu mutta se heräs ja tuli sieltä sisälle vähän liian aikasin. mut sit kun oli siivottu iitu meni ihan omaan sänkyynsä nukkuu, koska iitulla oli ratsastustunti sit päivällä. kun iitu oli menny nukkuu, me syötii suklaata ja keksejä ja pelattiin korttia.
siinä kaheksan aikaa iitu sit heräs taas ja Raisa ja Tiiakin heräs. sit me vaan juteltiin ja syötiin muroja ja tähteitä illalta. Sit me pakattiin meidän omat tavarat kun meitä tultii hakee kymmenen jälkee. Meillä oli kyllä niin hauskaa <3
sit takaspäin mennessä, kun mentiin mun kyydillä, istu 5 tyttöö takapenkillä. 4 niistä jäi pois rautatieasemalla ja Jenna tuli meille asti, kun jenna sit haettiin lamminpään hautausmaalta.
mulla oli sit siinä 11.30 piano tunti ja mähän olin niin vireessä että. eka kappale meni varmaa joka toinen tahti väärin.. xD
pianotunnin jälkeen olin hetken koneella ja sit menin nukkuu pariks tunniks. teki hyvää. sit äiti herätti ja mun piti pyöräillä siwaan hakeen porkkanoita. tänään oli hyvää ruokaa, oli meinaan loimulohta. nam.. :P

mutta eiköhän tää riitä tältä erää.. :)
tuli taas kirjottettua tällänen romaani tänne.
Jenna<3 Ansku<3 Iitu<3 Tiia<3 Raisa<3 Priskilla<3 ja toinen Iitu<3
joskus uudestaan taas! :)
nyt oikeesti lopetan.

ja niin, jenna anto hierontoja aamulla. jenna on niin hyvä hieromaan. se varmaa hiero kaikkien selät tai jalat tai molemmat. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.