IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.03.2010 14:42

Hey hey you you
I don't like your girlfriend
No way no way
I think you need a new one
Hey hey you you
I could be your girlfriend

(rock) (rock) (rock)Tiistai 23.03.2010 21:25

Olet kirjoittanut tämän kommentin jo kolme kertaa. Ethän floodaa

hooooooooooooooooohohohohoho flooodaa :''DDDDDDDDDD


vittu -.- en vittu floodaaa

[Ei aihetta]Tiistai 23.03.2010 21:17

ulkona on murhamies ilma iha näi btw

[Ei aihetta]Tiistai 23.03.2010 16:41

[Ei aihetta]Tiistai 23.03.2010 16:15

Tikkarit muuttuvat savukkeiksi. Viattomat muuttuvat huoriksi. Limu muuttuu kaljaksi. Pyöristä tulee autoja. Pusut muuttuvat seksiksi. Muistatko kun pään sekaisin meneminen tarkoitti keinussa heilumista, kun suojautuminen tarkoitti kypärän käyttöä? Kun pahimmat asiat mitä pystyit saamaan tytöltä olivat tyttöbakteerit? Kun isäsi hartiat olivat korkein paikka maailmassa ja äitisi syli oli turva? Pahimmat vihollisesi olivat sisaruksesi. Sota oli ainoastaan korttipeli. Kun hameen pitäminen ei tehnyt sinusta huoraa. Kun suurin tuska oli saada asfaltti-ihottumaa polviin. Ja hyvästit tarkoittivat, että näkisimme viimeistään huomenna.
Lisää päiväkirjaasi jos ajattelet että pienenä lapsena elämä oli helpompaa
Adama Manneh 22. maaliskuuta kello 20:04
hi,
i most say i like your name linda,how are u there and your family hope day are all fine,i just see your special picture in the net line and i really like the way it sound.couse you are so beautiful and special.dont think that is funny is true.how is life goes with you there and your family hope is going lovely.you from which country am from the gambia land of the smiling coaust.hope u like this wonderful message from me adam,but any way have a sweet dream about me.hope to here u back bye for now thanks.xx take careeeeeeeeeeeeeee
reply............kisssssssssssssssss

<3Sunnuntai 21.03.2010 15:37

Yhestä kymppii oot kakskytä mun asteikol<3


sellane vitsi : DDDDDDDDDDDLauantai 20.03.2010 23:41

Mies karkasi vankilasta, jossa oli lusinut viisitoista vuotta. Hän murtautui taloon ja etsi sieltä rahaa ja aseita, mutta löysi vain avioparin nukkumassa. Hän kiskoi miehen vuoteesta ja sitoi hänet tuoliin. Sitten hän sitoi naisen sänkyyn, suuteli häntä kaulaan ja meni vessaan.
Vankikarkurin ollessa vessassa mies sanoi vaimolleen. "Tuo mies on karannut vankilasta! Hän ei varmaan ole nähnyt naista pitkään aikaan. Huomasin miten hän suuteli sinua kaulaan. Jos hän haluaa seksiä, älä vastustele. Älä edes ajattele asiaa, vaan anna hänen tehdä mitä hän haluaa. Mies on varmasti vaarallinen. Jos hän suuttuu, hän voi tappaa meidät molemmat. Ole reipas kultaseni! Minä rakastan sinua."
Vaimo vastasi: "Ei hän suudellut minua kaulaan. Hän kertoi olevansa homo ja kysyi,
onko meillä vaseliinia. Sanoin, että sitä on vessassa. Ole reipas kultaseni! Minäkin rakastan sinua!