IRC-Galleria

Lindsay`

Lindsay`

Lööhän iha ite!

Jeaaah, Nita hoitaaa! ;D<3 Inside! ;PPerjantai 27.06.2008 03:58

10.06.08 01:22 <[prostitute> mitä vittuu, mä pistän kans kielen pistorasiaan ja laitan purkkapakettitarran kätee ja hiuka leijun nii varmaan saan enemmän ku sä tai se ;)

10.06.08 01:28 <[prostitute> ha ha ha in your dreams, biaatch ;) fuck this, mä saan kuitenki, ku oon nii vitun itserakas ;D tai en oo mut nii vitun hyvännäkönen vaan ;) et kaikki pikkupillut lämpee mul heti. ;) sit mä feidaan sen ja hankin uuden.

10.06.08 01:31 <[prostitute> ai mikä? ;) oon hiukan tässä samalla masturboinu ja kattonu itteeni peilist nii meni ohi... sry <3 ku en saanu nyt just ketää teinii vetää käteen mun puolesta.. ://

10.06.08 02:35 <[prostitute> Joo En MäKään!!! Mä OoN niin LeiJa et mun lahkeet lepattaa <3 vaiX mul onki tullu hiuka painoo täs hetken sisäll, ja kuulun niinq mallimafiaa, nii silti, pesän tuloo ei voi estää!!

10.06.08 02:43 <[prostitute> no vittu todellaki feidasin, meinaax et mä kestän mitää sitoutumist? mut sitomisest digaan. se oli nii vitun hyvän näkönen muija, mukavaki viel ja ihan vitun hyvä sängys, mut silti mä haluun mieluummin pikkupilluu. ne tekee kaiken mitä haluun, ku oon niin kuumis. ne tappelee must tuol hansan nurkal, mut silti mä bongaan jonkun uuden niiden nenän edestä. ja se, ett mä puhun pään pyöräl muijilt johtuu siit et ne ei vaan tajuu et oon niin peluri ett osaan sanoo oikeet sanat et saan pari kertaa perset ja feidaan ne. mut sit ku haluun ni saan ne takas jos haluun. oon niin kuuma<3 mut oikeesti en koskaa voi rakastaa tai olla kiinnostunu muista ku itestäni<3

10.06.08 02:47 <[prostitute> joo on mul pari. täs mun polvien juures on just yx teini ketä imee mun kyrpää samal ku kirjotan sun kans. no todellaki muijat on vitu tyhmii, niil ei tarvii ku sanoo et ne on kauniit, ja et kiinnostais, nii ne on heti selällään, ja sakset auki. sit viel ku herutan mun haBaa, ja näytän mun purkkapaketti tatskaa nii ne on heti märkii. ei tarvii ees liuku voidet ku tuikkasee. ne ehtii saamaa kaks kertaa ku oon niiden persees sisäl viel.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.