IRC-Galleria

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Jos kerron jotai "hauskaa" juttua nauran sitä ennen sen ja sitten kun alan kertomaan sitä niin se ei olekkaan niin hauskaa :D (nauran kyl muutenki melkeen aina)

2) Jos sovitaan joku tapaaminen jonkun kanssa niin olen melko usein myöhässä vaikka se ei ois mut syytä :D (kyl se vaa aina melkee on ihan mun syytä :D)

3)Valvon aina melkeen myöhään, vaikka väsyttäiski nii silti en tiedä miks :D

4) Jos joku on esimerkiksi ostanut jonkun tosi hienon tavaran ja tulee näyttämään sitä mulle innoissaan eikä se oo mun mielestä kovin hieno niin et osaa peittää ilmettä :/ nii tai sit jokku tietty ilme vaa jaa naamalle

5) Ennen kun meen nukkumaan niin mun täytyy sammuttaa kaikki sähköt tai se nappi pitää laittaa pois päältä se missä on ne kaikki pistokkeet :D ylimääräinen valo häiritsee xD

Tähän on pakko lisätä viel yks :D

6) hymisen aina tai laulan ja se ärsyttää ainaki assua :D ja jennaaki luultavasti eli kaikkia :DD

Haastan:

assumoi
v`
VE`
galzzu-
mai]`


Heidän lisäks haastan myös sut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.