IRC-Galleria

Möli

Möli

EI NIITÄ SAATANAN SYDÄMIÄ, JOOKO?

Selaa blogimerkintöjä

dear diary.. #17Tiistai 04.12.2007 20:21

oli jänskä päivä joo.
ekaks oli ranskaa ja väsytti taas kivasti ja vituttiki vähä ja sit jouduttii johki vtun ussan luokkaan loppupäiväks (ainaki melkee) ku me tehtii jotai ihme ryhmätyöesitelmii tjtn. ja meiän ryhmä (minä, ida, jesse, niina) teki Hectorista! 8))) ku oli jotai suomalaisii tyyppei mist tehtii ja sit ku meiän luokanvalvoja on musiikinopettaja ni me saatiin aiheeks musiikki.
plaah.
ja piirsin hei hectorin! tuli hiano : )))) iha näkönenki!
sit välkil oli jännää ku oli lunta! 8) heitin pari palloo seinään ja sit joku randomi heitti jessee kylkeen ja lokki tuijotti vaa kokoaja. nii ja sit jenna oli reilu, ku se tunki jäätyneet kätensä mun niskaan, tai itsees selkään enkä saanu sitä vitun kättä ulos sieltä ja sit se avas mun rintsikat aah enkä saanu niit kiinni ja käskin sen laittaa ne ja sit se juoksi pihalle kylmettää kädet ja sit laitto ne kiinni -_- on se ihana juu, tykkään ihan kauheesti. ja sit se viel jätti sen toisen hakasen auki! sitku yritin laittaa sitä kiinni ni se kiusas ja yritti tanssittaa apinaa. ja asd ne paidat nous sillai et masu näky ku siinä tungin niitä käsiä sinne selkään.
ja sit oli matikkaa ja lopputunnist pelattii bingoo (yay!) ja sitku olin yks ekoist jotka sai bingon ni sain tikkarin yay.
sit oli köksää ja meil oli taas se ihme sijainen ja sit kaikki astiat ja kaikki oli ihan paskasia arg >_< ni sit jouduibn heti tiskaamaan ennenku päästiin ees tekee mitää. ja sit ne oli jättäny sinne lavuaariinki jotai vitu mössöi. ja me tehtii jotai keittoo ja sitku se ei oikee ehtiny niinku kunnol hautuu, ni ne oli kaikki iha kovii ja sit oli jotai tylsii muffinssei joitten päälle tehtii semmoi ällömakee kuorrutus ja sit ku yritin levittää sitä siinä ni eihä se ny tietenkää mihkää liikkunu. vammasta.
ja sit me häärittiin siel neljää ku mehi vähä pitkäks ja Idal ja Niinal alko olee aika hauskaa ku ne on taas nukkunu paljon..
nii. pppppusuijj<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.