IRC-Galleria

Möli

Möli

EI NIITÄ SAATANAN SYDÄMIÄ, JOOKO?

Selaa blogimerkintöjä

dear diary.. #18Sunnuntai 09.12.2007 03:10

ööö... eilen!
niin eilen : ) olin jumbossa eilen.
matka alko sillä että junailin tixuun (tikkurilaan) ja kakrut tuijotti mua sen matkan ajan.
sit ku olin perillä ni soitin jennille ja kävikin ilmi, että se katto bussin taas hyvin ja ne myöhästy sannan kanssa junasta ja sit seuraava tuli vast josku myöhemmin, ni kävin sit siin tikkurin valtsus ja ostin edii ja panttereita. sit menin takas sinne asemalle kökkii ja sit oli vähä kylmä ja sit ne yhet tuli ja sit me joskus päästiin siihe bussiinki ja puhuttiin kaikest jännäst ja sillai. sit päästiin ihan paikanpäällekki joskus ja heiluttiin ympäriinsä ja puhuttiin raskausvaatteista. jenni osti hooämmästä ruskeen isosenpoikien hupparin ja mä ostin punamustan pikkupoikien hupparin. nii eikä edes tiukkaa tee! ja sit öää ostin samispipon ku jännil, ostin kyl mustan, ku sil oli jo punane ni en iha samanlaist viittiny ostaa. ois siel sellai ällöliilaki ollu.
sit käytii br-leluis häröilee kaikkee (mun lempikauppa! : ))))) ja jenni osti öö jotain. ponnareita! sit me käytii surkeessa suomalaisessa ja sit mentii rossoo fädää. oli namipitsaa, mut sit oli vähän tilaongelmia, tunge kolme ihmistä auton kokosten lautasten kanssa puolen pulpetin kokoselle pöydälle.
sit piti saada karkkia ja mentiin prismaan ja ostettiin sannalle hiusväri : ) käytii siel karuselliski ja bussiski. ja sit glitterist ostin saralle pannan ja itelleni ylihienon kitarakellon : ))) sit sain semmosen 'upeen' minkälie pussin ku ostokset oli yli 17 euroo. sit ööppelis anttilas oli kans jännää, ostin muumipurkin jännille yay.
sit me mentii ympäriinsä ja näin purtsin (iik) ja jonq seiskan meiän koulust ja sit me käytii uuestaa siel br-leluis ja ostettii mipulille lahja 8D sit me kans paketoitiin se eheh söpöä. sit sanna katteli niit namuhevosii :'''D eikä niist sit sen enempää. sit me käytii kans uuestaa siel glitteris ja sain susulle lahjan.

ja oli kiva päivä, sanna on hassu tyttö ja jänni kans tiätty. et kuvii tuli ja muutenki oli hassuu ja sillai : DDD
sitku me päästiin taas bussiin ni jouduin taas yksin istuu ku ne pellet meni kahestaa siihe 8(( sit jossai vaihees mu vieree istu joku ulkomaalanen ukkeli ja se alko puhuu mulle englantii ja oli kivaa 8DD rakastan puhuu englantii, ei vaan niin usein pysty. sit ku en ehtiny h-junaa ni piti oottaa jotai puoltuntii sitä ärrää ja sit me halailtii siel mut sit niitte kahen piti lähtee ja jouduin yksin kökkii siel kylmäs ja sit viel oli iha täys juna.
mut kivaa oli kiitti peipit.
pusuijjhhh<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.