IRC-Galleria

Mörkökurko

Mörkökurko

Homemade napalm: works great in garden, do not use indoors.

FREE (fucking) JIMMYTorstai 06.12.2007 16:14

Free Jimmy on tarina neljästä luuserista, Roy Arnie (RoyArnie san.), Odd, Gaz ja Flea<3<3<69, jotka päätyvät työskentelemään sirkustirehtööri Igor Stromowskin kiertävään sirkukseen. rappioituneen, venäläisen sirkuksen päätähtenä on Jimmy; elefantti, jota pidetään "iloisena" kunnollisella pilleri-cocktaileilla. uudet työntekijät tunaroivat Jimmyn annostuksen avajaisiltana, jonka tuloksena seuraa valtava paniikki. Jimmy pakenee ja tästä alkaa mielipuolinen ajojahti, tarkoitus on löytää Jimmy ennenkuin vieroitusoireet alkavat. Jimmyn ainoa mahdollisuus on hyvänsuopa hirvi, johon hän ystävystyy matkalla. Pystyykö hän auttamaan Jimmya, vapauttamaan tämän huumeriippuvuudesta ja pelastamaan tämän miljoonan dollarin salaisuudelta.....

eli siis Jimmylla oli perseessä X:än muotone arpi ja sen sisällä sit 7 kiloo hepoo (Y)

= Neljä DULLAPÄÄTÄ, kolme GANGSTERII (lappalaismafiosoo), viisi VIHERPIIPERTÄJÄÄ ja miljoona syytä vapauttaa yksi NARKKARI-ELEFANTTI.

oli vähän turhan hyvä elokuva... juujuu suosittelen kaikille brittihuumorin ystäville. mut muistakaa sit, et isi tulee äkkii sanoo, et naurakaa hiljempaa. (isä varjonen)

Venäjäs on mafia, Italias on MAFIA ja jenkeis on Scarface. mut voi jumakaut... lapis on THE (fucking) MAFIA. fuckfucketyfuck-fuck-fuckkk.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.