IRC-Galleria

Mörkökurko

Mörkökurko

Homemade napalm: works great in garden, do not use indoors.
tänään, oli hieno päivä ;>

aamu: (7:30 - 11:50)
herätys klo 7:30 = osku ei pääse ylös
toinen herätys klo 7:45 = osku pääsee ylös, menee ottamaan tekokitalaen pois ja aamupala.
Osku vetää LÖKÄPÖKSYT jalkaan... tämä on perin kummaa, koska osku rakastaa pillihousuja, muttei laittanut niitä, koska hänellä oli nyt semmone olo, et pitää saada löysät housut ja kaivoi repusta perusjätkähousut, jotka laittoi roikkumaan perseen alapuolelta... o0
Osku lähtee isin kyydissä Keravan asemalle ja ostaa sieltä junamaatista lipun.
Osku astuu laiturille neljä ja huomaa, että jumankauta... juna on mennyt tästä 8 minuuttia sitten kello 8:40, juuri kun tulimme asemalle. Osku lähettää isälle viestin ja isi soittaa takaisin ja muistaa, että hups! hän olikin katsonut aikataulusta, milloin juna lähtee Helsingistä. = hienoa, osku odottaa 22 minuuttia kylmässä värjötellen.
Juna tulee.
Osku nousee siihen, etsii tyhjän vaunun ja istuutuu - ottaa lunkisti. kello 9:37 Osku soittaa Kristahoneylle, jotka toiset tuntevat nimellä klista tai kvista tai "se the rain -fani, amiksesta - Krista koolla?" - juu just se twister-krista. Soitin hälle ja sovittiin, että näemme terkkiksen lidlin nurkalla... no kävelin sitten asemalta sinne ja tottakai hän oli siel mua ennemi (tosin sil o siit semmone.. ömm... 200m matkaa - mulla about 600?) no ei se mitää, siit sit käveltii kirkkoo ja jumikseen ja siel erkanimme ja istuimme paikoille.

päivä: (11:51 - 15:00)
Osku syö hyvin.
Oskulle tulee paha mieli, kun ei tiedä, kenen kanssa hän voisi viettää muutaman tunnin.
Oskun päivän pelastaa kaksi aivan ihanaa ihmistä: PIIA JA VIIIIRRPIIII - jota myös viipiksi kutsutaan; lähdemme sitten ilositesti puhellen KIRPPUTORILLE! ja naureskelemme mahottoman rumille glitter -vaatteille. sitten mäkkäriin, sillä niinhän me mäkkiläskit teemme. siellä pirtelö ja ranskalaiset. fädäysluolasta saavumme euromarkettiin, kun piian työpaikka oli kortilla häne kassansa oli seonnu ja pari kuittia kirjoitettu käsin... o0 no ei se mitään... sitten lähdin marttiin ja sanoin ystävilleni näkemiin :)

ilta: (ensi huokaisusta kello seitsemään)
menin marttiin juu ja näin pitkästä aikaa kaksi ystävääni - Tuulin ja Vilamn, meillä oli ihan mukavaa, vaikka vilna olikin hitusen huonolla tuulella :( no ei se mitään menoa estänyt, syötiin sitten kasvisdippejä ja sitten olikin oskun aika lähteä ;'( Osku käveli tapiksen pihaan josta hänet noukittiin punaiseen pösöön...

kotona:
Osku huomasi, että hänen rakas Bonsai -puunsa on melkein kuihtumisen partaalla ja riensi pelastamaan ja kastelemaan sitä.

sen pituinen se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.