IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Noni!Keskiviikko 30.11.2005 01:07

Kello on mitä on. Np; Akon/Lonely.
Ei tämä ei ole sitä mitä te ehkä kuvittelette, tämä on vaan biisilistalla järjestyksessä ku näitä kuuntelen. Isi sano et mun pitäis mennä nukkumaan klo22. Mut tässä mä viel oon. Tänään leivoin kotona sämpylöitä ja ne ovat aivan maukkaita. Kaikki vaan sujuu "kotona" nopeammin ja paremmin kun koulussa. No niinkuin isäni sanoi; "SÄ OOT LOISTAVA KOKKI ILMAN KOULUTUSTA" mahtanee pitää paikkansa ;D haah!

Tähän aikaan illasta ei kannattaisi varmaan pohtia mitään surullista, mutta en voi asialle mitään. Olen mokannut pahemman kerran. Sini ja Juhis nimittäin ovat luultavammin vihaisia minulle koska avauduin heille turhaan, mutta he antoivat minulle sellaisen vinkin että minun kannattaa pitää tunteeni sisälläni, että minulla itselläni olisi mukavampi olo ja sitten en raivoisi heille turhaan.

Mutta eivätkös ystävät ole sitä varten että heille kerrotaan hyvät ja huonot hetket? Mä olen aina luullut näin.. En minä heitä mistään tietenkään syytä, he ovat minulle kaikki kaikessa, siis ystävät. Juhis, Sini, Rami, Sampsa, Nina, Ines, Fitore jne. Enkä minä koskaan laita ketään ystävää kenenkään eteen. Vaikka saatankin luottaa toisiin vähän enemmän kuin toisiin, ei se meinaa sitä, etteivätkö he olisi minun ystäviäni..! Tietäkääpä se. ^^

Np; Humane/ Wish God Was a Woman. Aika onnistunutta tämä mun musiikkimaku. Tällä hetkellä tuntuu siltä ettei millään ole merkitystä. Ja mua ärsyttää ihan saatanasti meidän koulun kuraattori. Se rupes syyttää mun kotiasioist mun faijaa vaikka sanoin sille ettei mun faijal oo osaa eikä arpaa koko asiaan..! Mä voisin hirttää sen, ja lähettää InQn kaa vähä ankkaa ruuaks nälkäsille.. ;D Voiku joku nyt piristäis mua. Tää on aika tekopirteetä tää mun teksti. :/

On yks poika. Yks poika joka on mulle kiva, vaikka nolasin itteni. Ja nolaan kokoajan enemmän.. Se on kiva mulle. Pari henkilöö kohtelee mua ku ilmaa, ja mä oon täynnä ymmärtämättömyyttä (keksin ite miten toi sana kirjotettii ;DDD)

Mä haluisin et kaikki ois paremmin. Mä haluisin mennä kotiin missä on kaikki hyvin, mutta mä tiedän ettei mikään ole hyvin siihen asti kun sielä asuu: Veli Juhani Miettinen. Musta tuntuu että jos saan jotain hoitoa tähän mun masennukseen, niin musta tuntuu että loppujen lopuks mun masennuksen suurin syy on Velipaskahomorunkkuperse! Kaikki jotka on sen joutunut tapaamaan, tietävät varmaan _ERITTÄIN_ hyvin, miksi mä vihaan sitä. Ette edes osaa kuvitella kuinka ruma se on. Se on RUMA!

Äsken kaks sekuntii sitten luulin et kaikki on hyvin. Mutta Sinille se on yhdentekevää että mä rakastan sitä. Just sanoin sille et rakastan sitä. Se oli vaa et aijjaa. Kiva. Luulin et se välitti.

Hyvää ja rauhallista yötä kaikille<3
Voimia
<3:lla MARIKAE`

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.