IRC-Galleria

HAASTEMaanantai 30.01.2006 21:52

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."



1. Juu ku istun täs koneel ni on pakko syödä tai juoda jotain :)) Eli lihottaa :D

2. Ku oon suihkus, puen, meikkaan, laitan hiuksii tai jotain tollast ni tanssahtelen ja lauleskelen :) TIetty sillee et kukaa ei nää eikä kuule.. Ja musiikin pitää soida aina :))

3. Kun pitäis mennä, ajattelen että "mä lähen ihan kohta." "ei mul nyt kauvaa täst sinne mee voin olla viel jonku aikaa" " ei se haittaa jos vähä tuun myöhäs, ei nekää ajois tuu kuitenkaa" Ja tämän takia oon aina myöhässä joka paikasta.. Ja sit aamulla vaikka tiiän et pitäs nousta ni ainaki 4 kertaa pitää laittaa torkulle ja taas myöhästytää :D

4. Jos meen tekee jotain sellast mitä en sais mun täytyy saada sopii kaikki etu kätee et mitä jos tapahtuu niin ja niin ni sit tehää sillee ja sille.. Ja mul on aina kauheet visiot ja suunnitelmat :) Ainaki omassa päässä mietitty valmiiks.

5. Näprään jotain esim, sormuksia, kaulakoruja ja jos huomaan et joku puuttuu ni paniikki tulee.. :d


Haastan:

1. MaMMa^^
2. ^^^jansku^^^
3. Raccoon^
4. [^Laura^]
5. NiFi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.