IRC-Galleria

:DTiistai 20.11.2007 20:47

Suomalainen, Ruotsalainen ja Norjalainen jäivät pirun vangiksi. Eräänä päivänä piru sanoi heille: "Tuokaa minulle jokin hedelmä tai vihannes, niin saatatte päästä vapaaksi." Niin jokainen lähti vihannesta tai hedelmää etsimään.
Ensimmäisenä tuli takaisin norjalainen, banaani mukanaan. Piru sanoi: "Tunge tuo banaani hanuriisi niin olet vapaa!" Niin norjalainen rupesi sovittamaan banaania takapuoleensa. Se sopi vain vaivoin, ja norjalainen rupesi itkemään. "Mitä sinä itket?" kysyi piru. "Itken kun tämä ottaa niin kipeää!" vastasi norjalainen. Niin banaani kuitenkin meni tilaansa ja norjalainen oli vapaa.
Pian norjalaisen perässä tuli suomalainen, kurkku mukanaan. Jälleen piru sanoi: "Tunge anukseesi tuo kurkku, niin olet vapaa lähtemään!" Suomalainen rupesi sovittamaan kurkkua takamukseen.
Hän rupesi itke- mään naurunsekaista itkua, ei tiennyt itkeäkö vaiko nauraa. Piru kysyi: "Mikä sinua itkettää?" "No kun ottaa niin kipeää" vastasi suomalainen. "No mikä sinua sitten naurattaa?" "No kun ruotsalainen on tulossa vesimelonin kanssa.

____________________________________________


Kaks entist raumlaist kohtas toisens sattumalt Helsingis yhres krouvis. Toine raumlaine poras: - P-kelen p-kel ku mnul o kurja olo, mnul ko ei koht ol lainkka rahha! Joho toine: - Tee kovemmi töit. Katos, ko mnä lähri Raumalt kahreksa vuot sit, ei mnul ol mittä muut ko tää pait. Nyt mnul o kuus miljoonaa! Siihe toine: - Vai sillai, onk ne kaik sama färissi?


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.