IRC-Galleria

MTV-MindFuck

MTV-MindFuck

KENELLÄ VITUN TOSIKOLLA EI OLE MUUTA TEKEMISTÄ KUIN PARKUA YLLÄPIDOLLE ET TON MTV-MINDFUCKIN KUVIS EI OO SE ITE!?

musiikki-päteminenTiistai 12.02.2008 01:27

olen alkanut kyllästyä siihen trendiin missä musiikista tehdään pätemisen työkalu tyyliin: "sä et tunne tota bändin laulajaa" ai ketä jotai säälittävää samu haberia sunrise out of my fucking mind avenuesta? tai viimeisin tuli pomon mökillä ryypätessä kun työkaverini(don´t get me wrong, he´s a great guy)rupes avautuu mulle mun sex pistolsin paidasta tyyliin" et sä ollu ees syntynyt sillon tai mikä on johnny rottenin sedän toinen nimi-paskaa"...kysynpähän vaan:MITÄ VITTUA SILLÄ ON TEKEMISTÄ SEN FAKTAN KANSSA ET SATUN PITÄMÄÄN BÄNDISTÄ ENKÄ SILTI ITSEÄNI PUNKKARIKSI TAI ANARKISTIKSI ALA KUTSUMAAN!!!?? NIHILISTI KYLLÄKIN MUT KUITENKIN JOO HOMOVITTUA KANSALLE.
musiikissa tulisi olla vain ja ainoastaan kyse siitä musiikista ei ulkopuolisista pikkuseikoista kuten mitä genreä tämä ja toi bändi nyt tänään on? enkä edes lähde nyt tällä kertaa tohon EMO-soopaan joka muuten on jo aikaa sitten kadottanut hohtonsa vaikka onhan noita kyynel meikattuja(älä mittää ite koskaan LÄPÄLLÄ oo meikannu)hauska arvostella. ja oon myös huomannu et nämä musiikkihuora-pätejät kun tietää kaikesta musiikin lajista kaiken ovat suurin osa vitun lahjattomia has been-taiteilijan loppuja, jotka verhoavat kyvyttömyytensä oikeasti vaikuttaa musiikkiin kertomalla faktoja billy joelin kuolleesta isoäidistä ja siitä miten toi rumpali soittaa sil merkil rumpuja tuplabasaril.katkerat lahjattomat!

Ja sitten lyhyesti viime vkoloppu: eli perjantai pomon mökil saunomas ja juomas,koska olen firman ainut alle 30-vee sammuin itseoikeutetusti ensimmäisenä ja siitä sain aamulla kärsiä, no sieltä taksilla turkuun joku 70euroa siihenkin kivaan ja sit jartsan( nenänamijari) synttäreil red hot chilisii maksamaan 10euroa ruoasta jonka tekisin paremmin ite alle viidel, no ei paha kuitenkaan ja siitä zanzibaariin tervauttamaan keuhkoja tupakkahuoneeseen,teki hyvää....ja ja ja niin nyt edessä sit kaksi vkoa töitä putkeen joku vitun sirkus tulee elyseel ja tehään niil jonglööreil lavat sit siäl.
Joo omenoi vaa kullekkin lurp vitun lurp.
p.s. sunrise avenue totally sucks ja on homovittua!=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.