IRC-Galleria

MTV-MindFuck

MTV-MindFuck

KENELLÄ VITUN TOSIKOLLA EI OLE MUUTA TEKEMISTÄ KUIN PARKUA YLLÄPIDOLLE ET TON MTV-MINDFUCKIN KUVIS EI OO SE ITE!?

selväpäinen perjantaini...Perjantai 07.03.2008 23:09

olen tullut siihen tulokseen että seuraavat bändit imevät syvintä ihmismuodon persettä mitä on olemassa:
1.sunrise avenue=täysin keskinkertaista keskitien purkkarokkia,ei mitään sanomaa tai kiinnekohtaa,musiikki on huonoa(soitoltaan) ja täyttä homovittua
2.lovex=kuka on kuullut jotain tästä guardian angelin jälkeen? tämä bändi antaa malliesimerkin siitä miten lahjattomat voi pärjätä meikkaamalla itseään ja antamalla debiili-tasoisia nimiä itselleen, kuten vivian sin´amour tai theon...p.s. livenä aivan säälittävä!
3.yö=mitä vittua? joutsenlaulua ja sitä samaa 30vuotta, tekstit ovat jotain pikkuhienostelevaa runkkausta jossa sanotaan paljon ja ei oikeastaan mitään,tylsiä biisejä(sama pätee apulantaan,vaikka heillä poikkeuksia on myös mutta vituttaa levystä toiseen kuunnella samaa biisiä)
4.fall out boy=ensin lupaavaa sitten tylsää mtv kusetusta, bändin suosio perustuu siihen että basisti on "niin hyvännäköinen"
5.widescreen mode= ekan sinkun aikaan aattelin et ihan ok, mut sit tuli tää "itketään yhdes ja runkataa" dead inside ja vei kaiken hohdon.petyin.
6.paramore=muija laulajal on punane tukka joten se on sit varmaa erilainen ja kun se repii siin MTV:n musavideos silarit vittuun silt houralt ni se tekee sit siitä bändist kapinan-tuotteen? paskaa...

myös mikä vituttaa yleisesti on se että miksi esim HIM tai apulanta ovat niin suosittuja koska ainakaan musiikillisesti ne toistavat AIVAN LIIKAA itseään.

point being is this; kovia bändejä jotka edelleen elää ja voi hyvin on tällä hetkellä liian vähän mutta mainittakoon Sweatmaster ja disco ensemble suomesta ja vaikkapa Seether ja As i lay dying ulkomailta.
Tässä perjantain sisältöni,koht ilmasia maksullisia digikanavia,henkisyys runkkausta maidon ja keksien kera eikä seksiä shamppanja huoneessa.Huomen vedetään jarit

Ja ainii pieni juttu täst sääligalleriast on kirjoitettava;vittu et inhoon niit typerii yhteisöi kuten: aamu alkaa illalla,en oo alkoholisti-olen opiskelija, naisilla keinonsa miehillä halunsa ja muuta yhtä vitun pätevää kuudesluokkalaisen tasoist sanaleikkii
moo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.