IRC-Galleria

Marishka_H

Marishka_H

böö, olen kukkiva ruukkupeewo

Huomenna HellsinkiinPerjantai 05.02.2010 16:30

Otsikon kaksi ällää ovat tarkoituksellisia. Vituttaa jo valmiiks, en oo taas yhtään matkustustunnelmissa vaihteeks. Pitäs vielä pakata ja tuntuu, että cossi on taas ultimate fail. Inhoan aikasin nukkumaan menoa, mutta pakko kai on, kun juna lähtee aamulla 08.20 ja mulla kuitenkin kestää laittautumisessa ja syömisessä ja viimeistelyssä se kaksi tuntia.

Tuli muuten myös mieleen, että mulla eijoo hajuakaan missä on hotelli Aleksanteri ja luonnollisesti Yaminakaan ei sitä tienny. Tietäispä ees mihin suuntaan se lähtee rautatieasemalta ja kuinka kaukana sieltä se on...

Anygay, huomen iltapäivällä/illalla minut voi bongata Helsingin keskustasta, todennäköisesti jossain Kampin suunnalla hengaan, kun en osaa muualla suunnistaa. Oon se yks urpo, joka puhuu savon murteen ja slangin sekotusta, sylkee ihmisten kasvoille ja jolla eijoo muita kuin punamustia vaatteita.

Sunnuntaina on sitten luvassa se Cosplay Gaala, valmiiks jo itkettää. Byakuya on niin täydellinen ja yli-ihana ja palvottava hanipöö hahmo ja nyt minä cossaamisellani pilaan hänen imagonsa. Pakko kai kuitenkin yrittää raahautua paikalle.

No lohduttaudun sillä, että en koskaan ennen matkaa oo innoissani, junassa tai viimeistään paikan päällä oon jo sitten hyper. Animecon aamunakin vielä kiroilin ja melkein itkua väänsin, mutta se olikin sitten paras coni ikinä.

Noniin Marika, prkl, lopeta satuilu ja siirry kirjoittamaan vaikka ficciä. Murr.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.