IRC-Galleria

Marishka_H

Marishka_H

böö, olen kukkiva ruukkupeewo

Sain mömmötMaanantai 15.02.2010 23:33

Olipas asiallinen otsikointi taas<3 Viimein raahauduin sinne lekurille, oli muuten aika ärsyttävä ihminen. Kymmenen minuuttia oli ensin myöhässä, mä meinasin tukehtua sinne tunkkaseen arvauskeskukseen. Sit se lääkäri ei ollu oikein mistään varma ja määräs lääkkeen, josta voin mahollisesti saada allergisia reaktioita. Onnistu kuitenkin lopulta diagnisoimaan sidekalvontulehduksen ja nielurisojen tulehduksen (mulla ei muuten ees oo nielurisoja, ne leikattiin pois).

Nyt saan sit laittaa kahen tunnin välein silmätippoja ja yrittää niellä 10x17mm kokosia jättimäisiä tabuja. Mä kun en pysty nielasemaan ees nuppineulan pään kokosta tabua, ni noiden kaa meneeki ni hyvin. Menee aina puolikkaan tabletin kaa yks purkki jogurttia ja ainakin puol litraa vettä ennen kuin saan alas.

Nyt kipeenä on jotenkin ihan sairaan sekava olo. Onnistuin päiväl nukkuu sen kaks tuntii. Unessa oli mukavaa, hyppelin vain vihreiden karvapallojen kaa niityllä silleen laa-lala-laa-lala tyyliin ja sitten äiti tuli kotiin ja heräsin takasin todellisuuteen =(

Ja prkl kun jotkut väittää, että nauru pidentää ikää, äsken erehyin nauramaan paskoille jutuille ja nyt meni sitten taas ääni kokonaan ja vuodan kuin seula.

Fuck, mä en koskaan saa alotettua sitä pirteiden blogimerkintöjen sarjaa, joka mun piti alottaa tän vuoden alussa, kun lupasin lopettaa angstimisen.

Nono, jotain pirteetä. Ainoo asia, joka innostaa, on sellasen tosi huonon nettipelin pelaaminen. Se on yks Bleach-peli paskal grafiikal ja siin pitää tyyliin näpyttää yhtä näppäintä ja tappaa kymmenittäin vihollisii. Kun oot tappanu tarpeeks vihollisii, saat toisenkin napin jota voit naputtaa. Wii, mikä älyn riemuvoitto<3 Lopulta saat kaikki siistit shikait ja bankait. Ainoo asia mikä ketuttaa on se, että jollain levelillä 50 voitin 100 levelisen vihollisen, vaikka puhuin puhelimes ja pelasin yhel sormel o.O tosi realistisia noi levelit tos pelis

No nyt loppuu taas sedän tylsä blogisatuilu, meen tekee kuolemaa sängyn pohjalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.