IRC-Galleria

Marlick

Marlick

♪ ♪ ♫ ♪...

TiredMaanantai 22.05.2006 22:58

Mä oon ihan poikki.. En tarkoita ainoastaan fyysisesti vaikka olen siitä myös aika lailla poikki. Enää pari viimeistä rankinta koulu aikaa. No sitten jatkuu samaan tien kesä työ. Tartten oikeesti loman. Mä kohta en enää jaksa. Psyykinen ja soliaalinen puoli voisi kohentaa miun mieltä vähän. Mut ei kylllä valitettavasti ole mitään. It's hard to live like this. I don't think I can take it anymore.

Mä oon vasta 19(kohta). Mä haluan nauttii mun elämästä. Onko se mahdollista? en usko. Mä oon vaikea. Kaikki on päin helvetti ja tää tekstikin on niin sekava ettei kukaan tästä mitään selvää saa. I hope that someone would understand. Someone. Anyone. No. I don't think so.

Musta tuntuu että yritän vain kerätä säälitystä. Vitusta mä muiden mielipiteitä kiinnosta. Mä teen ja kirjoitan niin kuin mua huvittaa. ja kuka vitun saatana pälli mua uskaltaa tulla estää.

But it dosen't matter... There is nothing that you or I can do. So let it be. Let me fall over from from this rock... There is no turning back..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.