IRC-Galleria

jes jes jatketaa juttujaKeskiviikko 28.11.2007 13:06

no nyt ku tää tuli mielee niin pikkujoulu ajat taas tässä käsillä löysinpä tässä oivan tarinan netistä jonka voisi lisää tähän:


Vaimolla oli kauhea päänsärky ja sanoi miehelleen että hän menisi yksin juhliin. Mies kun oli uskollinen aviomies kieltäytyi, mutta vaimo painosti ja sanoi että hän ottaa pari asperiinia ja menee sänkyyn, siinä ei ole mitään järkeä että miehen illan vietto pilaantuu vain siksi että hän ei pääse menemään.Niin mies otti naamiaispukunsa ja lähti menemään.

Kun vaimo heräsi ilman päänsärkyä noin tunnin sikeän nukkumisen jälkeen, ja oli vielä ilta varhain, hän päätti lähteä juhliin. Kun mies ei tiennyt hänen naamiaispukunsa, niin hän ajatteli pitää hieman hauskaa katsomalla miehensä käytöstä kun hän oli yksin juhlissa. Niin hän oli pian juhlissa ja huomasi hetken kuluttua miehensä naamiopuvussaan liikkuen ympäri tanssilattiaa. Hän tanssi jokaisen nuoren naisen kanssa, nipistellen takamuksia ja suudellen heitä. Vaimo, joka oli tosi näyttävä nainen itsekin, käveli miehen luo. Mies näki hänet, mies jätti tanssipartnerinsa oman onnensa nojaan, omistautuen täysin hänelle.

Vaimo päätti antaa asioiden menevän niin pitkälle kun mies vain haluaisi, luonnollisesti koska tämä oli miehensä. Muutaman drinkin jälkeen mies kuiskasi pienen ehdotuksen naisen korvaan ja hän suostui. Niin he menivät autojen luo ja rakastelivat intohimoisesti auton takapenkillä. Juuri ennen naamioitten riisumista puolelta öin, vaimo livisti ja meni kotia. Hän pisti naamiaispukunsa pois ja meni sänkyyn ajatellen minkälaisen selityksen miehensä antaisi käytökselleen.

Vaimo istui sängyssä lukemassa kun mies tuli kotiin, niinpä hän kysyi mieheltä kuinka juhlissa oli mennyt.
-"Ei siellä tapahtunut mitään erikoista, tiedät että minulla ei ole hauskaa kun sinä et ole mukana."
Sitten vaimo kysyi
-"Tanssitko paljon?
-"En tanssinut kertaakaan! Kun tulin paikalle tapasin Martin, Kallen ja pari muuta kaveria, niinpä menimme vierashuoneeseen ja pelasimme pokeria siellä koko illan.
-"Sinä varmaan näytit typerältä kun istuit pelaamassa naamiaispuku päällä"
vaimo sanoi pilkallisella änellä.
Siihen mies vastasi:
-"Oikeastaan annoin pukuni veljellesi ja hänellä oli ollut mahtava ilta"

Tämmöinen tarina :D
Hyvää pikkujoulun aikaa kaikille! :D
MK kuittaa :D

Huomautus itse en ole tuommoinen tai liity tähä mitenkää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys