IRC-Galleria

Tässä kun saan testiin audei,seattei ja volkkareita kirjottelen niistä jonkunlaisia näkemyksiä...

Alotetaa sarja lähes "tuliterästä" volkkarin Polo:sta... Auto on 08 vuosimallia eli hyvin tuore... Alle viikon vanha ja kilometrejä on alle 200km ja auto noin viikon vanha.

Koneena autossa on 1.2 litranen TDI jolla heppoja on noin 80. Turbo tuntu hyvin toimivan vaikka lähtikin vasta isoilla kieroksilla antamaa kunnolla potkua... Niin kun diesel:ssä yleinsäkki kovilla kieroksilla auto kiihtyy paremmin johtuen dieselin suuremmasta vääntömomentista.

Itse Auto ei juurikaan ensin vaikutelmalta eronnut viime vuoden Poloon juurikaan... Ehkä takavalot ovat vähän isommat... Sisätilat olivat aika samanlaiset... Ehkä aavistuksen isommat takatilat paha sanoa ilman varmaa tietoa.

Auton kulutus varmaa monia kiinostaa tämmöisessä pienessä autossa... Volkkarien sivujen mukaan keskikulutus olisi 4.5L/100km joka ei nytten paljoa ole.... Itselleni heräsi myös kysymys ennen ajoo lähtiessä että jääkö auto jalkoihin kun kiihdytetää motarille... No se nytte onneksi jäänyt kiitos turbon.. Ja muutenki auto painaa tosi vähän sekin vähän auttaa asiaa...

Kyseisen Auton hinta pyörii noin 15 000 € ... Pienemmät bensakoneet ovat 13 000-18 000. Paitsi tietenkin Gti joka maksaa jo yli 20 000€ joka on jo iha eri "auto"..

Kysymyksiä saa laittaa sekä risuja ja ruusuja :D

Olipas roskaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.