IRC-Galleria

Coquille :))Perjantai 06.03.2009 10:11

Tää paikka on ihan seko oikeesti.. Tääl on about 4000 asukasta mut silti sattuu ja tapahtuu ihan hulluja juttuja mitä tapahtuu vaan leffoissa:DD

Ekaks 4 viime vuoden senioria ryösti tän paikallisen ruokakaupan, saivat jopa huimat 200e ja tietysti ne jäi kii ja nyt ne on vankilassa ku eivät tunnusta jne :) nohh sit. Pari viikkoo sit passitettiin meijä yleisurheilujoukkueen valmentaja vankilaan ku jäi kiinni et ollu ja on meneillää monia seksisuhteita oppilaitten kanssa=DD hmm.. 40v nainen kyseessä. Tänään sit jäi kii meijä seniori presidentin äiti siitä, että yritti ryöstää 4 pankkia.. Ja se siis yritti ryöstää ne pankit siks ku se on ollu se tyyppi joka pitää huolta meijä senioreitten keräämistä rahoista luokkaretkee jne varten. Niin se käytti meijä 10 000dollaria casinoilla jne. niin sit se kai yritti saaha ne rahat jostai takas.. En vaan voi uskoo ku se on ihan tosi mukava ja muutenki mut riippuvainen uhkapeleihin nii minkäs teet :( nyt meil sit on 0e ja 3kk aikaa enne kouluje loppua. Säälittää noitte toisten senioreitten puolesta ku ne on keränny noita rahoja niinku 4 vuotta ja nyt ne ei pääse varmaa ees minnekkää seniortripille.

Että tällästä täällä :) elämä alkaa käyä aika mielenkiintoseks! enää puuttuu et joku kidnappaa mut tai ampuu mut niinku yhen italialaisen vaihto-oppilaan portlandissa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.