IRC-Galleria

Michael_5

Michael_5

Stalk or talk?

WWE Wrestlers *SPOILERS (Maybe)*Keskiviikko 09.08.2006 01:23

Pistänpä sitten oman päiväkirjan tästä aiheesta. Lue tai älä.

|SISÄLTÄÄ SPOILEREITA, ETTÄ VAROITUS VAROITUS.|

Painijoista voisin kertoa oman näkökannan lyhyinä. Kolme painijaa per show.

RAW

- Cena: Mikkitaidot on jossain muualla. Vuonna 2002 piti niitä hyviä matseja ja sun muuta. Painitaidot eivät innosta ja samat liikkeet. Viekää se Cena jo OVW, nii päästää eroo vähäksi aikaa.

- Edge: Mies oli yhdessä vaiheessa lopettamaisillaan, mutta jatkoi WWE:ssä. Homma rulaa Edgellä hyvin ja jaksaa vieläkin katsoa. :)

- Umaga: Pakko oli pistää tästä. Moni sanoo että ei kiinnosta ja joitain kiinnostaa. No Umagan thememusa on kyllä iha mukava, joo. Minusta Umagaa jaksaa katsoa kehässä... Armando... Joo, ei mitää siitä. Ei sitä nimeä aina jaksa lausua. :D

SmackDown!

- Lashley: Simppeli liikkeet, samat. Muuttaa erikoisliikkeitä useammin kuin attritetä ja lisäksi ei ole näyttänyt painitaitojaan hyvin. Lashleytä vähän jaksaa seurata. Ei oikein innosta.

- Undertaker: Takeriähä aina jaksaa. Mutta eniten harmittaa, miksi mies esiintyy Dark Matcheissä ja voittaa joka ikisen (KUTEN CENA PELLE). LoLKeBaB. No joo, Undista jaksaa katsoa vaikka ikä vähä painaa. Ei enää feudaisi TGK:n kaa, vaa jonkun muun. UT:lle ei sovi tuo Heavyweight vyökää ja kohta muuteki takasi BoD? :o

- (My fav.) Kennedy: Aivan loistava painija. Ehdottomasti SmackDownin keulanimiä tulevaisuudessa. Mies osaa loistavasti puhua mikkiin. Painitaidotkin ovat hyvät ja ihmeessä miehelle jossain vaiheessa WHC-mestaruus. :)


Kerron lisää toisten. Tossa ainaki painijoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.