IRC-Galleria

Maksa-Eemeli!Maanantai 10.12.2007 02:27

Voehan Maksa-Eemelin seikkailut mikä viikonloppu oli :D FINALLY näin tyttäriä ja pidettiin hauskaa, katottiin AbFabia, pippaloitiin, shoppailtiin ja keksittiin Maksa-Eemelin tarinat. Oikeesti Maksa olis tosi hyvä nimi, siis jos se ei tarkoittaisi maksaa ;)

Anyways, eip' oo CDONin pakettia näkynyt, vaikka jo viikko sitten tilasin ;O Eikä lookfantasticin pakettiakaan, vaikka yleensä ne on tullu alle viikossa. Noh, täytyy toivoa kovasti että ne tulee huomenna. Oon kohta vararikossa, kun ostostelin Kuopiostakin vaikka ja mitä, löysin jopa farkut ja takin :O Se on historiallista. Pakko siis mennä kerjäämään töitä kunhan pääsee Ykaan, palkankorotus on kuulemma tullut siellä ihan kaikille, joten siinä yksi syy lisää mennä kiltisti vaan takaisin työpöydän taakse olemaan tyhmä ja vastaamaan puhelimeen tietämättä mitään. Oh yeah.

Mä koitan epätoivoisesti saada tän tietokoneen virus- ja muut turvahommat selvitettyä ja päivitettyä. Onnetonta se on kun tämmöinen blondi pistetään sille asialle, mutta kun Maksa-Mattikin löi luurin korvaan apua kysyessäni niin kai se on pakko jotain yrittää ja katella netistä ohjeita että mitä ohjelmia kannattais laittaa.

Joo jatkan täällä yksin Maksa-Eemelille ja muille Maksa-nimille hihittelemistä yksinäni :D
-Miina

P.S. tehtiin muuten huippuhienot kruunut Miian luokan joulujuhlaesitykseen! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.