IRC-Galleria

Today... I did it!Maanantai 30.10.2006 20:54

Huoh, selvisin espanjan suullisesta kokeesta! Juteltiin kyllä vaikka kuinka paljon aiheen vierestä ja vielä englanniksi, joten saapa nähdä miten se meni... Noh juttua ainaki riitti :D Kait se jonkinlaisen käsityksen sai/on saanut mun espanjan suullisista "taidoista" kun niinkin paljon kyseli ja kertoili enkuksi ja suomeksi... Vamos a ver...

Huomiseksi olis "vain":
- research planin osio
- international marketing ryhmätyö
- foreign trade ryhmätyö
- baltic statesin lukemista
Keskiviikkona olis sitte se baltic states koe, torstaina pari esitelmää ja perjantaina ERP koe. Lauantaina on sitte tuttuun tapaan aamu- ja yövuorot töissä. Että näinkin helppo viikko tuloillaan... Onneks ens viikolla pääsee TALLINNAAN! Paitsi että pitäähän sielläki vääntää sitä fucking oppimispäiväkirjaa, mutta jospa se ei veis ihan sikana aikaa :)

Mun jääkaappi on rikki ja puhelimen laturi Ylivieskassa. Joo helppo soittaa korjaajaa ku ei oo puhelinta. Mun puhelimeen on mahdotonta löytää laturia, kun se on niin "vanha" malli niin niitä latureita ei oikeen myydä missään. Oisin ostanu tänään jonku halvan käytetyn puhelimen hätäpuhelimeksi (ja mukaan sinne tallinnaan), mutta yhdessäkään kaupassa ei ollu käytettyjä halvalla. Joo satasella ois saanu mutta se nyt ei ihan vastaa sitä mitä ootin. Huomenna on pakko sitte vissiin hakea se seittemän kympin phone jos meinaa johonki soittaa, se on sentään uus se puhelin.

Kiitän ja kuittaan
Miina -the maailman hyödyllisin studybuddy ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.