IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

KraakraakraaPerjantai 07.12.2007 15:43

kraapulaaa kraapulaaa...

Tulipahan edustettua eilen. Toivottavasti nyt kaikki opiskelijafuksipallerot näki että elämä ei lopu siihen kun valmistuu, alumni voi bilettää ja käyttäytyä ihan yhtä typerästi kuin kuka tahansa opiskelijanplanttu. Tuli tänään kyllä killan puheenjohtajalta kiitosta siitä että alumnin hallituksen jäsen jaksoi olla bileissä loppuun asti. Kiitosta sen sijaan ei tullut siitä että olin kännipäissäni haastanut riitaa kyseisen puheenjohtajan kanssa ja tentannut siltä kenen luo se aikoo mennä yöksi. Mun suojakänni toimi siinä mielessä että en itse muista tapahtumasta mitään.

Melkein pääsin palaveriin tänäaamuna. Laitoin puoli kymmeneltä viestiä töihin et en oo tulossa kymmeneltä alkavaan palsuun. Pääsin töihin 11:20, kävin lounaalla ja olin ennen yhtä kotona. Normipäivä siis...

Neljän junalla kohti Helsinkiä. Tästä viikonlopusta ei selvitä hengissä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.