IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Musta on tullut vanhaKeskiviikko 19.12.2007 23:13

Totesin että mä olen liian vanha reppureissaamaan. Mulla on huomenna 14 tunnin vaihto JFK:lla, lennän sinne Helsingistä niin että oon iltapäivällä perillä, ja jatkolento PHX:lle lähtee perjantaiaamuna 5:30. Alunperin oli tarkoitus viettää mukava yö kentällä kirjojen parissa mutta väsymys ja mukavuus vei voiton - investoin 86 euroa huoneeseen lentokenttähotellissa. Eiköhän se nukkuminen tee ihan hyvää niin jaksan sitten perjantaina ottaa loman alusta Phoenixissa kaiken irti! Sovitaan että hotelliyö on joululahja isältä, joka oli laittanut mulle matkarahaa lahjaksi tänään :) Kiitos isi hyvistä yöunista!

Että näihin kuviin ja tunnelmiin - oikein hyvää Joulua kaikille teille jotka tästä Suomen valkoisesta joulusta jäätte nauttimaan! Pitäkää hauskaa, minä muistan ajatella teitä kun nautin... öö... kelta-ruskeasta joulusta juoden margaritoja kaktuksen varjossa Arizonan kohtalaisen siedettävässä talvisäässä!

Uskokaa pois, tää loma tulee tarpeeseen. Kiitos Heidi kun otat mut vastaan, tästä tulee ihan mahtava joulu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.