IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

LomalomalomalomalomaLOMA!!!!!!Lauantai 13.05.2006 23:18

Se on loma nyt! Enkä aio sanoa että lomille lomps koska se on maailman mouhein sanonta. Enkä loman jälkeen aio sanoa että lomat on lusittu, koska se on ehkä toiseksi mouhein.

Asiaan. Tänään kävi pikkuveikka kylässä ja oli NIIN ihanaa nähdä se pitkästä aikaa! Se toi tavaraa mun kämppään väliaikaissäilytykseen. Se muuttaa maanantaina Tampereelle. Olen onnellinen että se selvisi Kosovosta kotiin ilman vaurioita. Ainoa näkyvä vaurio oli sen uuden auton (Audi A3 turbodiesel tjsp) tuulilasiin lentänyt kivi jossain Milanon lähellä. Oltiin broidin kanssa toisillemme katellisia, minä autosta ja se mun kämpästä. Hassua ettei se oo käyny täällä aikaisemmin kun oon tässä jo syyskuusta asti asunu.

Dame - Pony. Aivan älyttömän hyvä biisi. Soi repeatilla.

Tänään pikkuveikan vierailun jälkeen kävin salilla ja tein kohtuu rankan parin tunnin reenin. Sieltä menin Sokokselle tuhlaamaan rahaa, piti ostaa vaan jotain säärikarvanpoistovahajuttuja mutta sain palamaan sinne melkein 70 euroa. Mulla on kosmetiikka-addiktio. Kai sitä epätoivoisesti yrittää jotenkin pelastaa sen mitä pelastettavissa on. Äsken kävin syömässä Esperanzassa työkaverin (vai pitäiskö sanoo vaan kaverin koska nykyään ollaan enemmän tekemisissä töiden ulkopuolella kun töissä) Samun kanssa. Esperanzan pecanpähkinäpiiras on ihan tai-vaal-lis-ta. Hemmetti jouduin miettimään 10 sekuntia et mistä kohdin toi sana tavutetaan :P En tiedä menikö vieläkään oikein.

Nyt pitäis alkaa pakata, huomenna 05:45 lähtee bussi linja-autoasemalta Helsinki-Vantaalle ja lento Barcelonaan lähtee klo 10:00. Sääennusteiden mukaan Barcelonassa pitäisi olla alkuviikon 21-25 astetta lämmintä, hieman lähteestä riippuen. Eiköhän siellä tarkene!

Note to self: Opettele säilyttämään seksilelut ja liukkarit hiukan paremmissa piiloissa, se on kohtuullisen vaivaannuttavaa kun pikkuveli tempaisee vaatekaapin ovet auki ja sellaisia esineitä on kohtuu hyvin näkyvillä mitä ei pikkuveljen (tai kenenkään muunkaan ulkopuolisen) silmien eteen toivoisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.