IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Reissusta tultu ja reissuun lähdössäMaanantai 29.05.2006 02:59

Tulin aika tarkkaan viikko sitten Barcelonasta. Loma oli loistava eikä siitä sen enempää. Kuvia tullee joskus jos matkalle jäänyt kamera joskus löytää tiensä Suomen maan kamaralle. Kiitos vaan matkaseuralle hauskasta ja rentouttavasta viikosta. Jopa Tompalle.

Eilen lähdin ex tempore kaverin synttäreille Heinolaan. Enpä olekaan koskaan ennen istunut poliisiauton sikaosastolla kaltereiden ja lukkojen takana. Hienot bileet oli, pitkään aikaan ei ole ollut niin hauskaa! Tänään piipahdin vielä äidin luona Sysmässä ja sain ajaa Tampereelle veljen uudella hianolla autolla. Se on IHQ. Sekä veli että auto. Etenkin auto.

Huomenna pitäisi aamulla taas pakata kimpsut ja kampsut ja hypätä Pirkkalasta lentskariin joskus puoli kahdentoista aikaan. Edessä kolmen yötä Maconissa, Ranskassa ja siihen päälle vielä yksi yö Helsingissä. Ja no, sen päälle 2 yötä Imatralla mutta ne viimeiset menee jo oman loman piikkiin.

Piti ehtiä värjätä hiuksetkin jossain välissä mutta ei näköjään sitten värjättykään. No, ne ehtii kyllä joskus. Pitänee laittaa väripurkki laukkuun ja värjätä Imatralla. Tai ostaa sieltä uusi väri sen sijaan että kantaa purkkia ympäri Eurooppaa mukana. Nyt unille, sohvalla nukuttu viime yö ei ollut ihan parhaasta päästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.