IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Ilmaisen viinan ihanuusTorstai 27.10.2005 15:42

Tulin juuri lounaalta ja koska en millään haluaisi tarttua työprojektiin jonka deadline on _vasta_ maanantaina, kirjoittelen tähän jotain hauskaa siitä mistä juoruttiin äijien kanssa lounaalla. Oli meinaan keskimääräistä hauskempi lounas.

Mietittiin porukalla että mikä helevetti siinä on, että ilmainen viina innostaa suomalaista. Ihan kun se viina nyt ylipäänsä olisi niin kallista, että ilmaista viinaa on sitten pakko kiskoa kuin viimeistä päivää. Joskushan se jopa jää viimeiseksi päiväksi. Juttu lähti alunperin liikkeelle excursioita, oltiinhan kaikki (ainakin entisiä) teekkareita ja monet panimo-excut ja yritysvierailut nähty. Ensin naurettiin hauskoja ilmaisen viinan excujen muistoja ja sitten alettiin miettiä, että mikä niissä nyt oikeasti niin hauskaa sitten oli: se, että pääsi häpäisemään itsensä kännissä Koffin toimitusjohtajan edessä vai se, kun kierrettiin Lappeenrannan UPM:n vaneritehdasta ympäri jäätävässä krapulassa vai se, kun kaveri pölli Accenturelta 5 pulloa kaljaa matkaevääksi.

Sitten keskusteltiin hyvistä ja nopeista kännäämistavoista, erityisen kokeilemisen arvoisena pidimme ideaa tamponin kastamisesta kossupulloon ja sen työntämistä sitten eri ruumiinaukkoihin. Tamppooni nenässä takaisi taatusi nais-onnen baarissa. Ja voisi sanoa, että oli omat viinat baarissa mukana. Puitua tuli myös perinteinen "pää kaljuksi, partakoneella haavoille, Mobilatia päälle ja suihkumyssy kaiken kruunaa"-keino. Kaveri ehdotti että jos ei toimi niin buranaa vielä rouhittuna päälle niin pakko toimia. Mobilatihan on ihan törkeen kallistakin, voisi kuvitella että kossulla saisi pään silti halvemmin ja paremmin sekaisin? Toinen työkaveri sanoi opiskeluaikoinaan valvotuissa olosuhteissa (tutkijaluonne, selkeästi) testanneensa pystyykö juomaan puolen litran viinapullon raakana parissa tunnissa. Hyvin oli pystynyt, kuulemma. Seuraukset olivat olleet, quote, "devastating". Ei tunnu isolta määrältä kyllä, ehkä harjoituksen puutetta. Toisin kuin sillä salolaistytöllä, joka pääsi lööppeihin jo 14-vuotiaana tultuaan löydetyksi ojaan sammuneena yli 4 promillea veressään. Toista se oli silloin kun MINÄ olin nuori.

Vankoilla harteilla lepää tämänkin maan tulevaisuus, kun kaksi diplomi-insinööriä ja kaksi melkein-diplomi-insinööriä eivät saa tämän intellektuellimpaa keskustelua aikaan. "Olisko hei hiukan hassua olla baarissa tamppooni nenässä". Joo-o...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.