IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Meneehän se perjantai näinkin! Päädyin viettämään koko illan himassa yksin, kone sylissä istunu vaan sohvalla, pupeltanu kaikkea outoa karppiruokaa (kylmää grillimakkaraa ja raejuustoa..), juonu konjakkia ja kuunnellu outoa musiikkia. Hirveesti oli ensin suunnitelmia mut mites kävikään, kaikki meni jotenkin vituiksi.

Muutenkin ollu hassu päivä tänään. Tai hassu on väärä sana. Paska voisi paremmin kuvata tätä päivää... Onnistuin taas tyhmyyttäni tai suurella suullani (kuvainnollisesti, ei se fyysisesti niin suuri ole) loukkaamaan tärkeää ihmistä ja ei vaan pysty käsittää miten onnistun aina tekemään jotain sellaista. Tärkeä ihminen, jos luet tätä (tiedän ettet lue mutta kirjoitan kuitenkin) niin olen pahoillani. Pahoillani siitä että valehtelin ja siitä mistä valehtelin. Varsinkin tuosta ensimmäisestä. Sitä et olisi ansainnut. Olen pelkuri.

Voi kun joku tulisi ja kertoisi mikä on se suunta johon otan seuraavan askeleen elämässäni. Mä oon jo aikoja sitten pudonnut kartalta. Yhtenä päivänä oon hirveen onnellinen ja seuraavana tuntuu ettei elämässä oo mitään sisältöä. Tänään puhkun kunnianhimoa kun huomenna menen töihin surffailemaan netissä kun työnteko ei kiinnosta. Järjen tasolla on hienoa olla sinkku ja viilettää menemään oman tahtonsa mukaan, tunnetasolla sinkkuus on perseestä ja olis vaan niin ihanaa kun olis oma kainalo mihin käpertyä. Pitäisköhän kirjottaa tästä biisi? Jos nyt ottaisin sen askeleen elämässäni et alkaisin niitä unelmia toteuttaa niin kun joskus uhkasin... Tosin yks biisi tästä aiheesta niin kaikki tärkeä olis sanottu ja sit olisin ihan "one hit wonder".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.