IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Puolitoista tehokasta työtuntia takana. Kaksi työmeiliä kirjoitettu, päivän Ilta-Sanomat, Iltalehti ja ircquotes luettu, galleriaa selattu tovi ja purkillinen raejuustoakin meni kurkusta alas jossain välissä. Pöydällä lepää aivan käsittämättömän jännä, mielenkiintoinen ja mukaansatempaava kirja nimeltään "E-Suppy Chain" (by Charles M. Poirier & Michael J. Bauer) josta pitäisi olla referaatti tehtynä, öö... viime viikolla... Mutta ehei, tämä neiti kuuntelee musiikkia ja miettii mille sivulle seuraavaksi surffaisi.

Mietin tuossa yksi päivä, että pitäisköhän mennä ehdottaa pomolle sellaista diiliä, että jospa alkaisin tehdä oikeasti sen 7,5 tuntia päivässä töitä niin se voisi maksaa mulle 3-kertaista palkkaa, koska tekisin sitten 3 kertaa enemmän töitä mitä tällä hetkellä teen tällä nykyisellä (sääli)palkalla :) Koska siinä on se pieni riski että saisin palkankorotuksen sijasta potkut niin täytyy vielä vähän hioa sitä suunnitelmaa.

Vaan eipä se ole minun vikani että täällä on turhauttavaa istua. Minkäs sille mahtaa että koko muu osasto on tyyppiä "hierotaan tätä asiaa vielä kolme viikkoa, istutaan neljä pitkää palaveria joissa puhutaan ihan muista asioista, jotka ei kosketa kuin kahta läsnäolijoista, ja tullaan sitten vasta siihen tulokseen mihin olisi voitu päätyä puolen tunnin keskustelujen jälkeen". Firmalla menee taloudellisesti saakelin hyvin ja siinä mielessä joskus huvittaa että mitenköhän hyvin meillä oikeasti menisi jos täällä tehtäisiin ihan kunnolla töitä. Eikä vaan hierottaisi ja hierottaisi... Mullakin on kasa kehitysprokkiksia pöydällä, mutta en voi oikein tehdä niille mitään kun "analysoidaan tätä nyt vaikka jollain porukalla kahden viikon päästä ja katsotaan sitten mitä tehdään seuraavaksi".

Istutaan nyt sitten tässä se kaksi viikkoa odottamassa sitä analyysisessiota missä ei kuitenkaan lopulta päädytä muuta kuin sopimaan että pidetään taas sessio ensi kuussa ja että sitä ennen voitaisiin soittaa porukalla Robertille Ranskaan ja kysyä siltä kuulumisia, ei sillä että Robert tähän projektiin liittyisi mutta kivahan sille on videokonffipuhelu soittaa. Sen jälkeen voidaan taas yhdessä puoli tuntia solvata ranskalaisia ja miksei kaikkia muitakin kollegoita jotka eivät työskentele tässä kerroksessa. Ja ehkä vähän myös niitä samassa kerroksessa työskenteleviä, jotka eivät satu olemaan paikalla.

Eilisen konkreettisin aikaansaannos oli kaksi auki väännettyä klemmaria. No, eipähän liikaa vastuu paina, voihan sitä siitäkin 17 euron tuntipalkkaa nostaa.

Pitäisköhän alkaa etsiä uutta työpaikkaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.