IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Ilmaisen viinan ihanuusTorstai 27.10.2005 15:42

Tulin juuri lounaalta ja koska en millään haluaisi tarttua työprojektiin jonka deadline on _vasta_ maanantaina, kirjoittelen tähän jotain hauskaa siitä mistä juoruttiin äijien kanssa lounaalla. Oli meinaan keskimääräistä hauskempi lounas.

Mietittiin porukalla että mikä helevetti siinä on, että ilmainen viina innostaa suomalaista. Ihan kun se viina nyt ylipäänsä olisi niin kallista, että ilmaista viinaa on sitten pakko kiskoa kuin viimeistä päivää. Joskushan se jopa jää viimeiseksi päiväksi. Juttu lähti alunperin liikkeelle excursioita, oltiinhan kaikki (ainakin entisiä) teekkareita ja monet panimo-excut ja yritysvierailut nähty. Ensin naurettiin hauskoja ilmaisen viinan excujen muistoja ja sitten alettiin miettiä, että mikä niissä nyt oikeasti niin hauskaa sitten oli: se, että pääsi häpäisemään itsensä kännissä Koffin toimitusjohtajan edessä vai se, kun kierrettiin Lappeenrannan UPM:n vaneritehdasta ympäri jäätävässä krapulassa vai se, kun kaveri pölli Accenturelta 5 pulloa kaljaa matkaevääksi.

Sitten keskusteltiin hyvistä ja nopeista kännäämistavoista, erityisen kokeilemisen arvoisena pidimme ideaa tamponin kastamisesta kossupulloon ja sen työntämistä sitten eri ruumiinaukkoihin. Tamppooni nenässä takaisi taatusi nais-onnen baarissa. Ja voisi sanoa, että oli omat viinat baarissa mukana. Puitua tuli myös perinteinen "pää kaljuksi, partakoneella haavoille, Mobilatia päälle ja suihkumyssy kaiken kruunaa"-keino. Kaveri ehdotti että jos ei toimi niin buranaa vielä rouhittuna päälle niin pakko toimia. Mobilatihan on ihan törkeen kallistakin, voisi kuvitella että kossulla saisi pään silti halvemmin ja paremmin sekaisin? Toinen työkaveri sanoi opiskeluaikoinaan valvotuissa olosuhteissa (tutkijaluonne, selkeästi) testanneensa pystyykö juomaan puolen litran viinapullon raakana parissa tunnissa. Hyvin oli pystynyt, kuulemma. Seuraukset olivat olleet, quote, "devastating". Ei tunnu isolta määrältä kyllä, ehkä harjoituksen puutetta. Toisin kuin sillä salolaistytöllä, joka pääsi lööppeihin jo 14-vuotiaana tultuaan löydetyksi ojaan sammuneena yli 4 promillea veressään. Toista se oli silloin kun MINÄ olin nuori.

Vankoilla harteilla lepää tämänkin maan tulevaisuus, kun kaksi diplomi-insinööriä ja kaksi melkein-diplomi-insinööriä eivät saa tämän intellektuellimpaa keskustelua aikaan. "Olisko hei hiukan hassua olla baarissa tamppooni nenässä". Joo-o...

Zorron yöstä nouskaaTorstai 27.10.2005 03:28

Justiinsa, käytiin sitten katsomassa uusi Zorro-elokuva ennakkoon Plevnassa (Tampereella siis). Voi hyvä jumalani miten huono! Siis niin huonoa leffaa en muista ihan hetkeen nähneeni, ainakaan teatterissa. Ekan viiden minuutin jälkeen harkitsin jo kotiin lähtemistä, tunnin kohdalla haaveilin siitä että olisin kotona keittämässä kahvia ja irkkaamassa. No, ehkä tuo kertoo enemmän minusta kuin leffasta ;)

No ei, se oli huono, myös niiden kavereiden mielestä joilla ei ole netti-addiktiota. Miksikö se oli huono? Vaikea eritellä... Huono juoni, huono näyttelijäntyö, erittäin kankea dialogi, äärimmäisen ennalta-arvattava, patrioottinen jenkki-ihqutus, pakollinen rakkaustarina tungettu mukaan ja sekin niin kornisti... Jopa Banderasin ja Zeta-Jonesin suutelukohtaukset oli tönkköjä. Siis näytti niin vastenmielisiltä suudelmilta etten todellakaan olisi halunnut olla kummankaan paikalla. Ja kaiken huipuksi Zeta-Jones ääntelehti niiden tönkköjen suudelmien aikana kuin B-luokan pornofilmissä.

Yhdestä asiasta olen sentään kiitollinen: En maksanut sen näkemisestä mitään.

Off topic: Kurkku edelleen kipeä, saas nähdä suoriudunko töihin huomenna kuitenkaan :(

Ensilumi maassa!Keskiviikko 26.10.2005 14:47

Viimeinen (toivottavasti viimeinen ainakin) sairasloma-aamu alkoi mukavalla näyllä kun ensilumi on satanut yöllä maahan. Jouduin nappasemaan oikein kuvan siitä todisteeksi. Lumi on kivaa silloin kun on sisällä lämpöisessä eikä tarvitse lähteä ulos palelemaan, liukastelemaan ja tarpomaan polvia myöten hangessa. Kohta sekin on edessä, pitäis lähteä kauppaan ja postiin jotka on molemmat aika lähellä mutta tasan vastakkaisissa suunnissa tästä kämpältä lähtiessä.

Sairastaminen ei oo kyllä yhtään kivaa. Eihän tää kotona makaaminen sinänsä mitään, mitä nyt hiukan tylsää on ollut ja vähintäänkin epämukavaa kun kurkkuun on sattunut aika pahastikin välillä. Mutta tänään olisi ollut työmatka Jyväskylään mikä oli nyt pakko jättää väliin, mikä harmittaa. Ja huomenna kun menen töihin niin ei ainakaan tekeminen lopu kun en ole neljään päivään tehnyt käytännössä juurikaan töitä ja nyt pitäisi sitten tehdä kaikki rästiin jääneet hommat kun palaa toimistolle. Voishan niitä kotoakin tehdä mutta ei ole kipeänä jaksanut ja kai se on joku tyhmä periaatekin että kipeenä ei töitä tehdä.

Mutta onpahan mukava "työviikko" kun ei oo kun kaksipäiväinen. Sitten tuleekin jo taas viikonloppu! Lauantaina olis kaverin synttärit, ja synttäreitä juhlitaan kutsujan mukaan "vetämällä pää täyteen" joten sen taas sitten tietää miten siinä käy.
- Vanhemmat »