IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Tampereella!Sunnuntai 31.08.2008 22:08

Jatkona edelliseen postaukseen todettakoon että selvisin harvinaisen vähällä hampaan poistosta, en oikeastaan missään kohtaa tuntenut kipua. Olin kyllä aika vahvoilla lääkkeilläkin mutta joka tapauksessa, helpolla selvisin! Koko operaation kivuliain kohta oli puudutuspiikin laitto kitalakeen. Vaikka kuinka peloteltiin että "haava" on jopa viikkoja kipeä niin olen kyllä päässyt vähällä, enää ei edes huomaa mitään siinä.

Tulin siis eilen Tampereelle! Koska maailma on pieni, niin törmäsin yhteen tuttuun Washington kentällä ja lennettiin samaa matkaa hänen kanssaan Washingtonista Köpikseen ja edelleen Helsinkiin, ja otettiin yhteinen taksi sieltä Tampereelle. Ja tietysti istuttiin vieläpä vierekkäin Köpiksen ja Helsingin välisellä lennolla, täysin sattumalta!

Mun matkalaukku jäi Köpikseen joten aloitin elämäni Tampereella shoppailemalla. Ostin huippumuotia Seppälästä ja Vero Modasta :) Illalla vietettiin aivan huippua tyttöjen iltaa Jasun luona, saunottiin ja syötiin hyvin, nautittiin säädyllisiä määriä alkoholipitoisia juomia ja lopulta päädyttiin aiheuttamaan pahennusta Bricksiin. Jatkoin siitä vielä Ilvekseen pikkuveljen kanssa jorailemaan.

Tänään käytiin vielä Jasun, Tiinan ja Sallan kanssa Hookissa nauttimassa maailman parhaista wingseistä. Illan ohjelmassa on tsillailua ja nukkumista! Niin ja matkalaukkukin tuli perille tunti sitten.

Tampereella on tarkoitus olla lauantaihin saakka, sitten menen Helsinkiin kahdeksi päiväksi Colors Festivaliin juhlistamaan ja maanantaina sitten lennän takaisin Washingtoniin!

Leikkauksen jälkeen, day 1Tiistai 26.08.2008 03:45

Kävin sitten poistattamassa ne 2 hammasta tänään. Ei ehkä maailman miellyttävin kokemus mutta kivuliainta oli puudutuspiikkien laittaminen, ei se hampaiden poistaminen missään tuntunut. Siitä on nyt kolmisen tuntia aikaa ja oon jo mutustanut onnellisena yhden Vicodinin ja 2 Advilia ihan vaan varmuuden vuoksi vaikkei edes puudutus ole kai kokonaan lakannut!

Kun lähdin hammaslääkäriltä kurvasin ensimmäisenä kadun toisella puolella olevaan Walmartiin hakemaan pussillisen jäisiä papuja joilla on nyt poskeani hellinyt siitä saakka. Yritän saada turvotuksen pysymään aisoissa.

Kattoo nyt missä kohtaa oikeasti alkaa sattua! Meikäläisen kipukynnyksen tuntien tästä tulee yhtä helvettiä... Huomisen aion olla kotona, keskiviikkona pitäisi sitten lähteä kahdeksi päiväksi Danvilleen työreissuun ja perjantaina heti lounaan jälkeen kentälle ja kohti Suomea!

SurgeryMaanantai 25.08.2008 08:58

Huomenna olis edessä leikkaus, multa viedään 2 hammasta. Toinen on viisaudenhammas ja toinen sen "alla" oleva takahammas joka on nyt sit ihan viturallaan kun se viisaudenhammas puskee pihalle. Sattuu ja kutisee koko ajan mutta 800mg buranalla selvitään. Huomenna sitten sattuuuuuuuu sen leikkauksen jälkeen! Pelottaa.

Perjantaina nokka kohti Suomea! Ihan älyttömän kiva päästä moikkailemaan ihmisiä sinne, sekä töihin että sitten töiden ulkopuolelle :)

BrasiliaMaanantai 18.08.2008 09:29

Tulipa sitten käytyä Brasiliassakin! Viikon rankka reissu on takana mutta oli kyllä oikein tehokas ja tuottelias viikko. Ostin kolmet kengät :)

2 tusinaa jatkuu...Perjantai 08.08.2008 04:05

Pitihän niistä ottaa fotokin.

2 tusinaaTorstai 07.08.2008 17:16

Aika hauska ylläri kävi eilen töissä - mulle toimitettiin 2 tusinaa punaisia ruusuja toimistolle! Kukissa oli kortti "Cheer up baby!". Sen siitä saa kun valittaa että on huono päivä. Kyllä se siitä sitten parani, mutta ei siihen ihan niin isoa kimppua olisi tarvittu...

GettysburgKeskiviikko 06.08.2008 08:35

Käytiin tänään Gettysburgissa katsomassa nähtävyyksiä eli sisällissodan aikaisia taistelutantereita. Vanha ystävä Ville tuli lauantaina Suomesta käymään ja sen kanssa on tässä kierretty paikallisia nähtävyyksiä. Tänä iltana tuli taas oltua kädet kyynärpäitä myöten rasvassa kun vaihdoin jotain osia autoon mitä tuli postissa tänään. Alkais niin kuin pikkuhiljaa riittää toi auton laittaminen :)

Lauantaina nokka kohti Brasiliaa, ihan kiva päästä reissuu pitkästä aikaa! Syyskuun ekan viikon olen sitten Suomessa, agendassa mm. Colorsin festarit Kaapelitehtaalla!!!

Väsynyt mutta onnellinenMaanantai 28.07.2008 12:25

On aika hyvä fiilis just nyt! Viikonloppu oli rankka, oon ihan yliväsynyt mutta Atlantic Cityssä oli kyllä kivaa. Ja on aika hyvä fiilis muutenkin... Kuka olisi uskonut että sotaveteraanin kanssa voi olla ihan hullun kivaa???

Ja Jasu on täällä mikä on ehkä ihan uber siisteintä! Ihan uskomattoman helmeä että joku jaksaa lentää tänne asti mun seuraksi!!!!

Vaikeita asioitaTiistai 22.07.2008 10:54

Pitääkö ihmisiä tuomita menneisyyden perusteella? Vai antaa mahdollisuus ja ottaa riski, että lopulta oppii kantapään kautta että olisi pitänyt kuunnella ihmisiä jotka varoitti...

Kohtuu onnistunut viikonloppu so farSunnuntai 20.07.2008 12:41

Sotaveteraanien grillajaisten ja n. 300 vastaanotetun ja 200 lähetetyn tekstiviestin jälkeen voin todeta että on ollut aika OK päivä. Ensi kuussa sen sijaan ei ole OK päivä siinä kohtaa kun IT saa puhelinlaskut ja ne näkee mun tekstarimäärät, jotka forwardoidaan kauhistelujen kanssa suoraan mun pomolle. Ne dorkat ei tajua että tää nuorempi sukupolvi kommunikoi tekstareilla...

Nuoremmasta sukupolvesta puheenollen olin jostain syystä nuorin siellä grillajaisissa. Mua ja kaveria lukuunottamatta kaikki oli Vietnamin ja Korean veteraaneja eli jotain 70-vuotiaita gubbeja. Kaveri on sitä nuorempaa sukupolvea, oli Irakissa ja kotiutui 5 vuotta sitten. Pakko sanoa että oli aika pysäyttävä tapahtuma kokonaisuudessaan. Tuntuu omat ongelmat taas vähän pienemmiltä.

Käväisin kaupungillakin pyörimässä illalla mutta voi jestas että oli kuollutta! Ehkä sitä vois kohta valua nukkumaan, jos vaikka huomenna tekis jotain kivaa yhden supersöpön sotaveteraanin kanssa :)