IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Kyllä tää tästäKeskiviikko 31.01.2007 09:54

Enää ei vituta ihan niin paljon kun eilen. Tai pitäiskö sanoa "vielä", yks päivä niitä paskapalavereita on vielä edessä.

Pientä piristystä arkeen: Tänään näytti vaaka yllättäin "all time lowest"-lukemia, painanu viimeks näin vähän lukiossa... Tammikuun saldo tällä hetkellä -4,8 kg. Tämä siitä huolimatta (vai siksi?) että otin eilen kohtuu runsaasti punkkua ja pari bisseä Paapassa vielä päälle...

Käsittämätöntä....Tiistai 30.01.2007 19:35

Mä luulin ettei tää vois enää huonommaks mennä mut

a) sen presentaation sitten todellakin veti ne 2 team leaderia, tosin mulle kertomatta ja omilla kalvoillaan josta puuttui yli puolet asioista joita piti esittää - ne olis toki löytynyt niistä kalvoista mitkä olin itse valmistellut
b) sitäkään vähää ei ollu projektipäällikkö kuuntelemassa (se oli puhelimessa), vaikka se itse jaksaa korostaa että kukaan ei saa esim. pitää läppäriä esillä silloin kun muut esiintyy koska "pitää kuunnella ja arvostaa sitä mitä toiset on valmistellu"

No, nyt olen kotona, edessä on lasi punkkua ja alan kirjoittaa työhakemuksia.
Onpahan ollu tosi kiva päivä! About IHAN KAIKKI on menny vituilleen ja jos ei muuten niin on vaan tullu paska fiilis. Pitäis vielä pari tuntia jaksaa istua täällä, ehkä just ja just jaksan mutta sit lähden kotiin vaikka vaan itkemään loppuillaksi. Mä en JAKSA. Miks mistään ei voi ikinä tulla mitään?

Mä oon selkeesti väärässä asemassa tässä projektissa. Kukaan ei keksi mulle mitään uutta tekemistä, mulle ei löydy mitään koulutustarpeita jotta voisin parantaa asiantuntemusta ja tästä kaikesta tehdyn presentaation esitän minä eikä esim. kumpikaan niistä kahdesta team leaderistä kenen porukassa olen.

Pitäisköhän mun ehdottaa et olisin niiden kahden team leader? Se olis ehkä se duuni mitä haluaisin tehdä. Mutta eeeeeei, meikäläinen on vaan sellanen perässä roikkuva turhake!

Queen of Laser!Tiistai 30.01.2007 09:57

Olinko ihan vähän hyvä eilen Megazonessa! Pelasin 2 erää ja mun tiimi voitti molemmat. Oltiin ihan suvereeneja. Ehkä siisteintä oli pitää projektipäällikköä täysin toimintakyvyttömänä kun se dorka ei tajunnut lähteä karkuun kun sitä ammuttiin, aina kun sen liiviin syttyi valot edellisen välikuoleman jälkeen mä ammuin sen uudelleen. Ehkä n. 20 kertaa putkeen. Se yritti ennen peliä jotain "naiset ei ammu toisiaan"-diiliä mut ehei, ei tällä kilpailuhenkisyydellä ;)

Megazonen jälkeen etanoita ja pihviä Bella Romassa. Ei paha.

Ruksi seinään - mulla on vaaleanpunainen neule päällä.

Uusi viikko edessäMaanantai 29.01.2007 09:58

Se olis taas maanantai! Tiukka viikko tulossa, maanantaista keskiviikkoon on projektin jotkut tiimipäivät, istutaan 10 tuntia päivässä kuuntelemassa jotain hienoja presentaatioita (joista vedän itse kaksi, ne on ainakin TOSI hienoja). Tänä iltana Megazoneen, huomenna varmaan muuten vaan vähän viihteelle ja keskiviikkona saunailta. Torstai normipäivä, perjantaina Helsinkiin. Pe iltana ehkä DTM:ään. Jos kävis jonkun tytön iskemässä, siirtyis sille osastolle tykkänään.

Ei noi miehet vaan sovi mulle. Miehet on sou lääst siison.

Säätäjät.comSunnuntai 28.01.2007 17:08

Voi vittu. Että semmonen ilta sitten.

Liikenteessä tänään?!Lauantai 27.01.2007 21:31

Jos olet niin soittele, mäkin olen!

KotonaPerjantai 26.01.2007 17:47

En jaksanu jäädä töihin hengailee. Oli vähän turhakepäivä. Tosin sitten takki päällä kun pakkasin konetta muistin mitä kaikkea piti vielä tehdä mutta olin unohtanut. No, teen huomenna.

Viikonloppu! Jipikajee!

Väsyttää...Torstai 25.01.2007 10:15

Mitä uutta?

Tänään on jo saatu jotain aikaanKeskiviikko 24.01.2007 01:28

- 10 tuntia töissä
- tiskikoneen täyttö ja pesu (=jaksoin siis painaa sen napista päälle)
- tunti salilla
- nukkumaan ennen puolta yötä

Olen ylpeä itsestäni!