IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Ai miten niin..Keskiviikko 01.08.2007 14:00

..manga/anime on muodissa..? Kattelin kirjaston sivuja, kun ajattelin tänään taas poiketa siellä. Melkist jokainen manga-piirrustusopas oli lainassa, löysin pari englanninkielistä, joista ehkä on jotain iloo tai sit ei, jos niitä nyt sit enää on hyllyssä kun mä pääsen sinne asti. Ja kynäruiskun käytöstä löytyi tasan yks opas. Onneks netistä löytyi jotain how-to-draw-anime-sivustoja.

Miten niin taas poikkeen kirjastoon.. no ku just kävin maanantaina. Lainasin taas ison pinon lukemista. Dan Brownin Enkelit ja demonit, Dostojevskin Rikos ja rangaistus, Elaine Cunninghamin Velhohurtta (Ja kun kotona tarkastin listan lukemistani fantasiakirjoista, niin oon sit kuitenki lukenu Velhohurtan jo aikasemmin..) ja Robin Hobbin Magins skepp (Engl. trilogia kulkee nimellä Liveship traders, mutt kaupunginkirjastosta löytyi kyseinen trilogia vaan ruotsinkielisenä. Toisaalta mun onneni, voin lainata jatko-osat koska huvittaa, koska harva koskee noihin ruotsinkielisiin painoksiin.. Hiukan helpotusta mun kipeille hartioille.).. Olisin oikeestaan halunnu lainata Robin Hobbin trilogian Soldier son, mutt kirjastossa oli vaan 2 ekaa osaa englanninkielisenä ja nekin molemmat oli lainassa. Taidan siis odotella, ett kolmas osa saadaan ensin kirjastoon ja lainaan kaikki sit kerralla.

Pitäisköhän nyt sit tänään hakee mun uus kamera pois.. Pääsis kuvaamaan. Jompiz sais tulla isin luo pian käymään, mä tarvin mallin. Mun puinen mallinukkeni on niin jäykkäraajanen, ett se ei taivu oikeisiin asentoihin.. Vai pitäisköhän mun oikeesti jaksaa raahata se anatomia-opas kotiin..?! Se on ihan sairaan kokonen.. puolet olkkarin lattiasta on pois käytöstä, kun sen aukasee (No joo, ehkä vähän liioteltuna.. muttei kauheen paljoo.).

Noh, ongelmansa kullakin.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.