IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..
Tulin eilen illalla yhdeksän aikaan kotiin viikonlopun vietosta maalla.. IPod parisataa biisiä tuhdimpana ja tulipa katottua pari leffaakin.. vähän jäi harmittamaan Blood diamond, ku en nähny loppua.. Parfyymi oli aikas erikoinen leffa.. mainoksista olisin veikannu sitä enemmän kauhuleffaks, mutt ei se sit ollu.. ihan hyvä leffa, joskaan sitä ei tarvi kattoo toistamiseen... =) Mark Wahlbergin Shooter oli hyvä.. Sillä miehellä on muutenki ollu viime aikoina hyviä rooleja..

IPodille tuli ladattua nyt sit vaikka mitä. Bullet For My Valentine, Buckcherry, Rockstar Supernova, Bruce Springsteenin greatest hits, Queenin Made in heaven, Def Leppardia, Janet Jacksonia, Chris Cornellia jiiänee jiiänee.. noin vaan muutaman mainitakseni... =) Tällä hetkellä soittimesta löytyy 496 biisiä... riittää taas vähäks aikaa.

Perjantaiks pitäs järkätä jonkinlaista Halloween-pippalon tapasta.. Mennään Raisioon Rokkiturbiinin keikalle ja etkot on mun kämpillä... mitäköhän sitä keksis.. jotain suolasta ja makeeta naposteltavaa ja jotain juominkia.. Helppoo ja nopeeta, kun kuitenki koko viikon töissä.. Suolaset on peace-of-cake mutt makeeta en oo vielä keksiny... hmmmm...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.