IRC-Galleria

Minella

Minella

☆ Oululainen ihmemiesnainen

Rallalaaa....Keskiviikko 23.11.2005 11:53

No, on se vaa nii ihanaa... vaikka en kyllä tiiä mikä. Mutta toisaalta paremmin ajatellen, en oo ees kauheen virkee ja siitä huolimatta rallattelen. Hito, nytte oon seonnu lopullisesti, ja koulussaki vielä istun, muttä tää onki Onnis tunti, nii sen ymmärtää aika hyvi. Mutta siis pelottaa oikeesti itteni puolesta ku kerta onn ILONEN (mutta väsyny) Ossin tunnilla. Huoh, mutta toisalta oon mä kyllä aika väsyny, vaikka eilen menin jo klo 00.30 nukkumaan, yleesä se senyy sinne yö kahteenasti, mutta siis aatella... sitte aamula kyllä otti herätessä päähän, kännykän kello herätti pultuntia liian MÖHÄÄN!!! kertokaa mulle, miten se on MAHOLLISTA? Noo, siinä sitte juosten tossa kuravellissä koitin kiiruhtaa kouluun kku kuulemma Tuutikilla oi jottain tärkeetä asiaa, ja tärkeetä se oliki, Päästään kamun kaa Taitajakisojen takia Oppimestariin syömään, koulu tarjoo!!! ;D JEE!!! Tänäänsää sanoo koulu ruualle moikka ja päästään herkuttelemaan ;D
"Voiko ihanammin päivä enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin täää..." joo, jos mä kuitenki jätän nää laulelemiset jollekki toiselle joka ossaa ne vähä mua peremmin c(:
No, toivotaan että päivä jatkuu suunnilleen samaan malliin, ei ihan kuitenkaa. Jos sitä vaikka vähä virkistys tossa, nii jaksaski tehä jotain muutaki tällä ku vaa kirjottaa tänne irc:hen, vaikka oon mä jo saanu synopsiksen valmiiks, viimein... ;D onhan se hyvä ku synopsis luodaan vasta sitten ku on työ muuten jo valamis, taitaa mulla nää mennä vähä väärinpäin, mutta nooo... "semmoista elämä on..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.