IRC-Galleria

MiniPinseri

MiniPinseri

R. I. P âž•

viikonloppu 7-9.9.2007Perjantai 14.09.2007 12:25

laivalla oltiin ja hauskaa oli..meni vaan syömiseks koko reissu..illalla ku päästiin laivalle mentiin heti syömään ja si yöllä ku baari meni kii mentiin taas syömään,aamulla noustiin jo puol ysi ja mentiin aamupalalle ja sen jälkeen käytiin kattelemas ku laiva irrottautui tukholman satamasta, pyörittiin pari tuntia ympäri laivaa ja käytiin baaris juomas parit sit ku taas ruokala aukes mentiin taas syömään seisovaan pöytään..sen jälkeen oli pakko mennä hetkeks päikkäreille ja ku sielt noustiin mentiin taas syömään mut täl kertaa oikeen kunnon pihvi ateria.
käytiin sen jälkeen viel tekemäs viimeiset ostokset (ei viinaa yhtään mut karkkia senki edestä=D ) ja mentiin kattomaan päivä tanssin meininkiä.. pian kello oli jo niin paljon et oltiin suomen satamas ja aika lähteä pohjanmaat kohti..
koti matkal si meinattiin ajaa hirven kans kolari.. puolen yön aikaa päästiin mökille ja voitte arvata et uni tuli heti ku sänkyyn pääsi,viel sunnuntai aamunaki oli niin ähky olo et ei meinannu mummun aamukahvikaan enään mahtua.. puolen päivän aikaa haettiin koirat hoidosta ja si matka jatku vaasaan josta haettiin tenava ja si kotia kohti.. ja taas on arki alkanu.. reissuun on aina kiva lähteä mut takas kotia reissun jälkeen on viel mahtavempaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.