IRC-Galleria

Oli tylsää xDPerjantai 15.06.2007 00:53

Menin ja ettin horoskoppi juttuja :P

Rakkaushoroskoopissa luki näin:
Kalat
Kalana synnyt maailmaan uuden kevään näkyvässä odotuksessa. Elämän ainekset ovat sekoittuneet ja muhineet pitkään ja uutta syntymää odotetaan. Sinä olet luonnon vastaus tälle odotukselle. Sinussa muhivat erilaiset ainekset sulassa sovussa tai räikeän avoimessa ristiriidassa tuhoamatta toisiaan. Väljä identiteettisi sallii ja sisältää kaikenlaista ja ulottuu kauas. Myös ihmissuhteissa tämä periaate näkyy selvästi. Et voi lyödä asioita lukkoon, etkä helposti sorru sulkemaan mitään pois elämästäsi. Voit olla siksi mukana hyvin moninaisissa ja epätasaisissa ihmissuhteissa suuresti niitä erottelematta. Tunteesi kumpuavat voimakkaista romanttisista ja usein elämälle vieraasta kaipuusta.

Kaipuu voi herätellä sydäntä silloinkin kun tietoinen mielesi tietää, että se on illuusio tai suoranainen itsepetos. Sydän on kerkeä ja nopsajalkainen lähtemään juoksuun heti kun symbolisia merkkejä on näkyvissä toisessa ihmisessä mahdollisesta kiinnostuksesta. Sinun tunteesi ovat laajat ja usein muotoa muuttavat. Mikään ei ole kovin varmaa ja seuraava hetki voi merkitä tunteen karkaamista, liukumista tai muuttumista intohimosta miedoksi ystävyydeksi tai päinvastoin. Rajut vaihtelut, irtonaisuus, sammumaton tarve peittää omaa yksinäisyydentunnetta voivat ajaa liitosta liittoon.

Vesielementin merkissä syntyneenä sinun tunnemaailmasi läikehtii melko laajoissa rajoissa ja sitä on vaikea puristaa arkiseen liittoon kumppanin kanssa. Rakkaus on korkea, mutta joskus tavoittamaton ideaali, jonka puuttuessa voit tyytyä melkein mihin vain. Valikointi ja jopa itsesuojelukaan ei aina toimi hyvin, mikä puute voi johtaa elämäsi vaikeimpiin ongelmiin ihmissuhteissa. Joskus kalamainen ihmissuhde on sitä, että huomaat olleesi korvike jollekin toiselle tai olet ajautunut liittoon, jossa kumppani ei haluakaan nähdä sinua todellisena ihmisenä vaan lähinnä miehen tai naisen symbolina tai utuisena mielikuvana.

Oo jännä juttu:
Kalojen tehtävä: virrata mukana, sulautua ympäristöön, luoda yhtenäisyyttä, kaikkialle ulottuvia verkostoja, tulvia yli, samaistua, empatisoida, tulkita asioita, ilmiöitä, ihmisiä, tilanteita, verkottaa, monistaa, "kloonata" levittäytyä, hajottaa, hajota, luopua yhdestä jotta moneus saavutetaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.