IRC-Galleria

Me tired -_-Perjantai 13.10.2006 19:17

Kylläpä väsyttää raskaan ja kiireisen viikon jälkeen. Univelkaakin on tullu kerättyä taas ihan tarpeeksi.

Viime viikonloppunakaan ei kerennyt oikein kunnolla rauhoittua, koska olin perjantaista lauantaihin Satun mukana Oulussa (Oli muuten kiva shoppailureissu, vaikka ostinkin vain yhden levyn sieltä ^_^ ). Sunnuntai meni raahesalissa, kun kääntelin sivuja pianistille Brahe Classican konsertissa. Jännitti aika paljon, koska en ennen ollut sivunkääntäjänä ollut - ja vielä konsertissa! Meni se kuitenkin ihan hyvin... kai.

Tällä viikolla oli soittotunti poikkeuksellisesti jo maanantaina ja mua harmitti vähän se, etten ollut harjotellut kunnolla viikonloppuna. Ei vaan kerenny.

Tiistaina näin Jossu-serkkua pitkästä aikaa. Tai no pitkästä ja pitkästä. Oli siitä kuitenkin yli viikko kun viimeksi nähtiin.

Keskiviikko oli aika raskas. Ensin oli koulua kahdeksasta neljään ja sitten menin käymään Johannalla. Millonkahan viimeksi oon ollu 11 tuntia putkeen poissa kotoa koulupäivänä.. :D

Torstaina ei ollut soittotuntia ja solu oli peruttu, joten lähdin Jossun ja sen kaverien kans markkinoille ja Cuppiin. Illalla oli taiji harkat. :)

Tänään koulussa huomasi kyllä, että on perjantai. Porukka ihan väsynyttä, minä mukaan lukien. Vielä olis kuoroharkat tälle illalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.