IRC-Galleria

MoonedBoots

MoonedBoots

Leikkii Pariisissa

Nämä on näitä päiviä..Tiistai 11.12.2007 18:14

.. että tekisi mieli värjätä hiukset ruskeaksi :D

Ensinnäki miulla oli kuva lehdessä.. Siitä nyt on jokunen viikko, mutta kuitenki. Meillä oli koeviikko, niin JOKANEN mun koe alko silleen että "Karo sinulla oli komea kuva lehessä! Meidän julkkis!" ku opet hössötti :D Kokeiden jälkee tuli kaverit sanoo käytävillä siitä lehtikuvasta.. Ja kännykkään sato viestejä ja soittoja sukulaisilta "Enhän minä tuota hiusten väriä hyväksy.. mutta esittelin tota lehetä jo töissä ja huomenna vien sen kokoukseen ku meidän tytöstä on noin komea kuva..."

Sitten vaihtuu jakso. Alkaa sellasten opettajien tunteja mitä ei ollu edellisessä jaksossa. Niin tunnit alkaa näin "Sinusta oli viikko sitten kuva lehessä!"

Paras oli ku mun tuttu saksalainen vaihto-oppilaski oli nähny sen kuvan, ja sehän luonnollisesti ymmärtää suomea sen verran että varmasti luki ite sitä lehteä :DJa nyt! Ruotsin opettaja tuli luokkaa "Karo Karo! Kuulitko jo sen pinkki jutun?"
Karo: "Eeen.."
Ope: "No minun lapsi tuli kotiin tässä yks päivä ja ihan innoissaan pauhas: 'Äiti äiti! Mää näin semmosen PINKIN IHMISEN! Se oli bussissa! Sillä oli joka vaatteessa jotaki pinkkiä ja sillä oli hiuksetki pinkit!'"
Sitten soli kysyny lapselta oliko sillä tyypillä ollu lasit ja oli ollu. Nii ope oli vaan "Se oli varmaan meidän Karo <3"

Huokaus ! Pinkki ihminen :D Niinku joku helvetindemoni oisin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.