IRC-Galleria

MoonedBoots

MoonedBoots

Leikkii Pariisissa

YleiskatsausTiistai 15.01.2008 00:01

Kyllä. Mitään hämmentävää ei ole tapahtunut. Pelastin juuri puoli sohvatyynyä kanin hampaista. Se on 7-8 vuotta ja siellä se repii sohvatyynyjä. Pupu on saanut enemmän tuhoa aikaan kun meidän koira neljässä vuodessa, ja koira sentään syö kaukosäätimiä.

O-P:stä ja musta on tulossa semmonen vanhojen pari että heikompi itkee silmistä verta. Kaikki etiketin palaset on unohdettu, ainakin miehen kohdalla. Minä pyrin näyttämään niin paljon paljastavalta kuin osaan ja O-P yrittää näyttää sutenööriltä.. Meinasi laittaa minulle kaulapannan ja hihnan ja ottaa ruoskan mukaan ja raahata siitä ympäriinsä.. Ja varmaankin hokea siinä samalla "Kissimirri"

Antti yritti palkata minua malliksi uudelle kameralleen. Vastustan hiljaisesti, mutta toisaalta onhan se imartelevaa kun se tahtoo kuvata miuta 70 muun ihmisen kanssa ^^ jotenkin.. tulee semmonen olo että vip-ihmisiin kuuluu.

Meidän koulun vessan seinästä löytyi kirjoitus "Karjasillan ampumavälikohtaus 15.01.08", viime vuoden puolella kylläkin. Ajattelimme että jos huomenna sitten laitetaan teemapäivän kunniaksi "Ei se satu", "Metsästys on alkanut" tai vastaavaa tekstiä omaavat paidat päälle.
Juttu tosin elää, vaikka teksti osoittautui pilaksi. Surullista sinänsä. Pidin "Viimeiset juhlat" lauantaina, ja tein ruotsinläksyt maanantaille, että saa sen viimeisen plussan mikä on läksyjen teosta jaossa ennen kuin nirri lähtee :D
O-P ja Sepi olivat hyvin pettyneitä, koska heidän lintsauspäivänsä jäi nyt väliin. Poissaolo olisin selvitetty teksillä "En ollut valmis kuolemaan". Nyt pojat aikovat lintsata ja laittaa poissaoloselvitykseen "Entä jos se olisikin tapahtunut..". Heillä on myös mielessä tulla huomenna aseet kädessä kouluun paidoissa tekstit "Jos joku asia pitää tehdä kunnolla, tee se itse" ja "V**** minä olen Jumala!". Saa nyt nähdä. Harmi vain etten omista hirvipukua ja paitaa jossa lukee metsästyskauden alkaneen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.