IRC-Galleria

Moonu^^

Moonu^^

plääh....

SKANSSI!Tiistai 10.08.2010 04:52

Tanjan ja Jassun kans lähdettiin Turkuun muistaakseni joskus 09.30 aikaa ja sit oltii Skanssin pihal n. 10.00 ja sit istuttiin siel. Sit katottii ihan koko ajan et koskakohan pojat tulee ja millä autolla. Mä olin et ne tulee joko Lassin tai Renen autolla, mut toivoin et Renen autolla, koska se on hianompi. Onneks ne ei sentää tullu Matiaksen rumalla autolla ;) Mä ja Jassu oltii vaa et ne tulee yleensä puol tuntii ennen keikkaa eli jossai 12.30 aikaa, mut vääräs oltii ku Tanja sano et ei varmasti tuu :D Ni ne tuli joskus 11 jälkee, vissii 11.10. Ne pysähty meijän kohtaa ja sillee, mä vaa näin et Römpätin on takapenkillä, muuhun en sit vissii ees kiinnittäny huomioo.. Mut kai se ajaja oli Matias, vaik se näytti Lassilta. Keikka alko vast 13.00, mut juostii sinne heti ku Skanssi aukes. Ja oltii siel ekoina ;) Henna tuli sit myöhemmin sinne, ku se käveli ;) Matias sano meille ku näki et ollaa hengästyneitä, et ”Piti sit oikeen kilpaa juosta”, ja me sit vaa oltii sillee et ”Tottakai!”. Lassi tuli juttelee meille, ja Tanja kysy silt et mis se on kätensä loukannu, nii se vastas, mut en selitä täs, koska siit tulis pitkä juttu. Mut sit Matias sanoo et: ”Lassi, mennää nyt soittaa sille naiselle ;)”

Mut sit ne tuli ja alotti keikan, OLI IHAN TOSI MAHTAVAA! ;) ja jokaisen keikan jälkeen oli aina semmonen haastattelu juttu, et semmoi lihavempi mies haastatteli niit.. :D Mut sit keikan jälkeen mentii siihe niitte etee ettei ne vaa pääse livahtaa.. Nii sit mä kaivoin sen mun julisteen (minkä siis Jassu ja Tanja anto mulle lahjaks), ni Rene vaa on sillee: ”Mitäs siellä onkaan?!” ja Matias on sillee: ”Onks se sielt Suomisoffasta?” ja sit mä avaan sen. Ne rupee vertailee hiuksiaan. Matias on sillee: ”Kato mun hiuksii!” ja Lassiki samoin ;)

Sit annettii siin niille niit lahjoi, ni Rene oli sillee: Ihanat muumikassit! jes, oli ne Renen mieleen ja Matias: Punanen, tai oranssi on mun lempiväri ;) ja sit Lassi oli Samille, ku katto sen DVD:n et: Mähä oon apina ;) ja sit Matias: Meil on tulossa leffailta ;) Rene sano sen DVD:st: ”Kattokaa mitä mä sain!” Sit sanoin Renelle, et lukee sen kortin, jossa oli meidän runo. No sehä luki ja sainki sen videolle, mut liian lyhyen pätkän otin, et en saanu siihe taaskaa mitää reaktioo. Runo meni näin: ”Matias on kameli, ite se joskus niin saneli. Lassi on välillä vähän sika, se tosin ei oo kenenkään muun vika. Rene on pirtee ja iloinen, eikä tosiaankaan mikään loinen. Sami hienon lauluäänen omistaa ja sekös häntä vielä komistaa. Enchant on yhdessä täydellisen mahtava, ei kukaan muu teidän paikalle saa ahdata. Ilman teitä kaneja ei olisi meitä faneja.” Ja eniten ne repes tos Lassi-kohas, ja sit Matias sano toho Rene juttuu et ”Eiköö?” ja sit Rene jotenki reagoi siihe koko runoo varmaa et ”wauu!” ja sit halasin niit kaikkii.. ainii, unohin kyl sanoo et se lahja on jassultaki, mut kai ne näki niist pusseist ja korteista. :D jos ei nii ne on sokeit.

Sit siin Samin kohal oli joku tyttö ja se otti sukkaan nimmarit, ni se sano et Mä en pese näit sukkii. Sami: ”Eksä pese sun sukkii?!?” ja semmoi kauhistunu ilme. Sami on semmoi hygienisti xD Sit otin niitten kans yhteiskuvat, Lassin ja Samin kans kahet. Samin kans molemmat kuvat epäonnistu mun osalta, Samin ei. Ja ne Lassinki kans epäonnistu. Jassu otti kuvan ja sano: Täst tuli punanen. Lassi: Mä punastuin. Minä: Ota uus. Sit Jassu otti ja menin kattoon nii sanoin YÄK ja Lassi: Anteeks! Sit mä vaa Lassille et: minä oon yäk täs, et sinä :D Sit ne hätisteltii pois xD Meni vaihtaa vaatteet ja syömää xD

Sit mä, Jassu ja Henna käytii tanssimas tanssimatol, ku sai ilmaseks kokeilla. Mä VOITIN! Sanoin Samillekki et tulis tanssii mut ei se, ku kuulemma sil on selkä kipee, ettei pystyny. Sit mentii rappusille istuun, ihailen sitä julistetta ja sanon: ”Mä voisin syyä Renen täst kuvast” ja sit vähä ajan pääst huomataa ne siin alakerras et ne on menos syömää. Toivottavasti Rene ei kuullu mitä sanoin siin istuessamme. :D Sitku ne tuli sielt nii hymyiltii niille, ni ne hymyili takas. Ja Lassi vikana tuli ulos. :D Muut meni rappusii, Lassi hissillä :P LAISKA-LASSI!

Sit 15 alko seuraava keikka, joka oli IHANA KANS! Sit ne tyhmät meni ylös jakaa nimmareit, mut mehä mentii sinne kans. Ne alko tulee sielt lavan suunnalt, ni haluttii niitten kans samal hissil ja Tanja huutaa: Pojaat tänne! Lassi kattoo meihi: Siel taitaa olla vähän ahdasta, ja pojat menee rappusii, ni eiköhä mennä meki :D Juteltii siin sit Lassin kans, ku muut meni jo ylempänä. Jassu kysyy et: Tais mennä kännis toi käsi? Lassi ei vissii kuullu nii tanja vaa et: TAIS KÄSI MENNÄ KÄNNISSÄ?!? Lassi nauraa ja sanoo: Ja tehä ette semmosest mitää tiiä viel xD Sit jäätii jonottaa, nii Lassi jäi meijä vieree ja sano: Pitäsköhä munki jäädä tähä jonottaa teijän kans? Revettii, mut kuitenki meni sinne istuu sit. Saatii ihanii kuvii ku ne kirjottaa. Mietittii tanjan kans et iha läpäl sanotaa et ”te varmaa ette tiiä mun nimee”. Tanjalle Mati kirjotti ”Jottai kivaa ;)” ku se oli kysyny tanjalt et mitä se siihe kirjottaa, ni tanja oli vastannu et jottai kivaa. :D Ni sitten Mati katto mua ja kirjotti ”Pikku Myylle T. Enchant” ja sano: Sut on ristitty Pikku Myyksi. :D mä oon Pikku Myy. Sit se käski viiä Muumipapalle terveisiä, mut sit meijät häädettii pois siit, ku takan oli porukkaa. :) Mut oli viel pakko sanoo Samille et tulis tanssii tanssimatolle, mut ei se tullu. :(

Mentii alas istuu ja odottelee vikan keikan alkamist ja se alko kello 17. Tanja huomas et Sami oli unohtanu kirjottaa nimmarin ja sit Jassu näki ku ne tuli syömäst, ni Tanjaha lähti perään. Ja sano Matille et missä Sami yms. Lassi: Meni ylös. Tanja: Sami unohti nimmarin kirjottaa. Matias: Vai unohti se Sami sut. Voi ei. Juokse, kyllä sä sen kiinni saat. Sit tanja juoksi ja huus kaukaa et SAMII! ja Sami kattelee et ”missä?!” Sit Tanja meni sen luo ja sano: Sä unohdit antaa mulle nimmarin. Sami: Unohdin sut, voi ei... sit se anto, tanja halas ja kiitti ja lähti alas. Melkee törmäs Lassiin ;)

Sit alko vika keikka, ja oltii kovaäänisimpii kiljuttii ja huuettii kurkku suorana. MÄ huusin aina välil et ”HYVÄ RENE!” ja ”HYVÄ LASSI!”. Liisan koiran aikana Matias sano et: Kuinka moni tietää kappaleen Liisan koira, nostaa kätensä ylös” minä, Tanja ja Jassu nostettii: ”Noita ei lasketa!” REILUA! SANON MINÄ! Ja taas keikan lopuks haastateltii, nii Enchant sano et ”jonkinlaista levyä on tulossa, jos jotkut vaan ostaa sen.” ja minä ja Tanja aletaa kiljuu et vaa meijä äänet kuuluu. Ni sit se lihava mies sanoo et: ”Ainaki kaks varmasti myytyä levyä!” Jassu: ”Kolmepas!” Oltii Jassun kans käyty sit edellises välis ostaa Samillekki DVD ku kävi sääliks, ni annettii se sit vikan keikan jälkee. Sit sanoin Lassille: Onks teil tulos keikkoi Vantaalle? Lassi: Ei oo ainakaa lähiaikoina, mut ilmottelen niist sitte. Teen niist semmosen… joku keskeytti, ku ei sanonu loppuun. Jassu: Entäs Lahti-cityyn? Lassi: Lahti-cityyn. :D Lahdessa on aika paljo yksityisii nyt, mut ilmotan sit niit julkisii, ku niit tulee. Mä: Me nähää sit viimeistää syyskuussa siel hyväntekeväisyyskonsertissa. Lassi: No kiva ku tuutte sinne :D nähää! :D

AAAWWWWWWWWWWW <3 Lassi on ihana, mut Rene on ihanin <3

KIITOS KIVASTA, IHANASTA HAUSKASTA PÄIVÄSTÄ!
Jassu, Tanja, Henna, Rene, Lassi, Matias ja Sami <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.