IRC-Galleria

Mungola

Mungola

Tilan rakenne on muuttunut.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

The Fifth ElementKeskiviikko 09.12.2009 07:06

Kas. Tämän katselin yöni ratoksi.


Kyseisen elokuvan nähnyt viimeksi ala-asteella eli en muistanut leffasta juuri mitään, mikä oli sangen hyvä asia.

First things first. Parasta Milla Jovovichia (mitä ny ressat nähny -.-). Kuuma kuten aina, mut ennen kaikkea SÖPÖ. Loistava esimerkki alun englannin kielen oppiminen. Voisin paijata.

Bruce Willis oli perus Bruce Willis eli aika tylsä. Toista maata oli pahiksemme (Gary Oldman). Hän oli uskomaton NILKKI! Ihan paras. Varsinkin puhetyyli ja pukeutumistyylikin oli kova! Joku muoviläppä päässä kuin Lady Gagalla konsanaan.

Lisäksi pari sanaa Chris Tuckerin esittämästä Rubystä. MIKSEI TUOMMOSIA OLE OIKEASTI OLEMASSA? Tai jos on, niin en ite oo ainakaan nähny. NÄYTTÄYTYKÄÄ! Harmitti hirmuisesti kylläkin, kun hän vaihtoi kampaustaan. Ensimmäinen blondi pompadour oli cooleinta, mitä yheksänkytluvulta on tullu... Tai no toisiks coolein koska Duke Nukem.

Leffan maailma oli kiva, törkeitä isoja teknisiä laatikoita ja rumia nappuloita laitteissa, mutta silti loivat mukavan tunnelman. Eri alienitkin olivat mukavan tökeröitä ja nostattivat fiilistä kummasti.

Sit musiikeista vois sanoa, et ne oli hyvät. Tykkäsin simona.

Hyvä leffa, vaikka äxönkohtaukset oli sitä samaa, mitä aina ennenki. Parasta leffassa oli hahmot... paitsi Bruce Willis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.