IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

TaivaallistaPerjantai 06.06.2008 19:52

Olin siis jokin aika sitten 45 minuutin hieronnassa. Ensinäkin myöhästyin viisi minuuttia kun en löytänyt oikeaa paikkaa. Mutta ah, aivan mieletön kokemus. Ja kallis.

Hieroja oli nuorehko mies, jolla oli rentouttava ääni. Ja aivan julmetun lämpöiset kädet, niin kuin hierojilla vissiin yleensä onkin. Aluksi makasin mahallani siinä pöydällä ja aattelin että täähän on ihan ok, kun ei sentään selälleen tarvitse kääntyä. Se hiero mun yläselkää ja hartioita sellaisen hyväntuoksuisen öljyn kera, ai että. Sitten se sano, että käännypäs nyt sitten selälles. Olin ihan whatta fak, mullahan on pelkät rintsikat! 8| Siinä sitten makoilin puolialasti tuntemattoman miehen nenän alla, mahtavaa. Siinä vaiheessa oli hieman vaikea rentoutua : D Se hiero vielä mun niskan ja sitten päätä tuolta hiusrajasta, voi elämä kun meinasin kuolla kun oli niin mahtavaa <3 Aattelin että nyt tästä on varmaan noin 20 minuuttia kulunut, kun se jo sano "Noniin, ole hyvä!" :<<<

Olin ihanku huumeissa kun tulin kotiinpäin, oli niin raukea olo ja ylävartalo tuntu ihanan vetelältä. Pakko päästä uusiks!

...Ja nyt meen hakemaan äiteen kanssa kukkia parvekkeelle Lakaniemestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.