IRC-Galleria

Muwu

Muwu

KÄNNIÄÄLIÖ

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Haaste!Maanantai 06.02.2006 12:07

Angelboy83 haastoi minut

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Jos huomaan saaneeni vaikka jalkaani mustelman alan tökkiä sitä ihan hulluna ja samalla kiljun että: "ai, ai, ai, vähän tä hei on kipeä"

2. Inhoan suklaata ja keksejä. Yksi karkkipussikin voi helposti kestää useita kuukausia.

3. Tekosyytupakka. Keksin aina jonkin "hyvän" tekosyyn, miksi minun tulisi juuri nyt polttaa savuke. Lähden esimerkiksi kauppaan, niin minun täytyy polttaa kauppamatkalla "kauppamatkatupakka" (matkaa siis lähikauppaan on noin 50m). Kaupassa käyn ihan pikaseen ja lähden takasin kotiin, jolloin minun täytyy polttaa "kotimatkatupakka". Outoa, mutta pystyn antamaan inhottavan tupakointitapani helpommin itselleni anteeksi ja voin myös polttaa näiden tekosyiden ohella niin monta savuketta kuin mieleni vain halajaa.

4. En voi suudella ihmistä joka ei polta, ellen ole juuri pessyt hampaitani tai syönyt pastillia. Inhoan myös aamuhengitystä, joten minulta on turha pusuja havitella ellei hampaita ole aamulla pesty :D

5. Vien läppärin mukanani vessaan. Joskus pissimisreissu voi kestää parikin tuntia. Jos unohdan ottaa läppärin matkaan, niin lueskelen vessassa kaikkien purkkien sepustuksia tai muita mahdollisia tekstejä.

Seuraavaksi haastan:

^LaPy^
JustAGirl
Saccharin
sink-
Kege

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.