IRC-Galleria

Myttö

Myttö

paska on todellisuuden tihentymä

Kotona taas!Keskiviikko 28.11.2007 20:26

reissu oli oikein ihana!!
lento sinne kesti n 10 tuntia, siihen odottelu ja sähläys jatkolentojen kanssa, hotellissa sanyan kaupungissa Hainanissa olimme n 18 tunnin matkanteon jälkeen =)
aika rankkaa...
otettiin vastaan hedelmäkori huoneeseen ja hieman levättiin ja lähettiin kattelee että mitä ois ja missä..
nooh, ei edes jalkakäytäviä missään?!käveltiin rantsussa hetki ja sitten käppäiltiin sinne tänne ja missään ei ollu kuin rakennustyömaita!takaisin hotelliin ihmettelee ja koittaa nukkuu..
Heh sänky niin kova että heräsin monta kertaa paikat ihan puutuneena..

aamulla aamupalalle joka aivan mahtava!! sitten altaalle lekottelee ja uimaan, jääkylmään veteen. Jaakko meni lämminvesikalaterapiaan, jossa kalat kai niinku syövät ihosta kuollutta ihoa tai jtn, muahan ei sinne saanut!!
hotellin alue aivan mahtava!!

ihmeiset kiinassa ihan ystävällisiä, eivät vaan tajua mitään kieliä, paitti kiinaa, ja kun siellä ne eri kirjaimetkin..huoh...kummasti vaan kaikesta selvittiin..

tavattiin pari suomalaista siellä joiden kanssa muutamana iltana vietettiin iltaa baarissa ja diskoissa..toisessa diskossa, Dior nimeltään, oli jännä jousitettu lattia, joka meni musan tahdissa ja ihmisten tanssin tahdissa jumputi jump =9

venäläisiä oli paikka täynnä, suomalaisia ei nimeksikään!ruokalistat yms oli kiinaksi ja venäjäksi ja luulivat kyllä meitäkin iigoriksi ja olgaksi koska venäjää meille koittivat puhua!

Autoilijat ovat tosi kovia tööttäämään??!!Ja kiinalaiset kovia räkimään!!!kok ajan jossain joku klimpitti, jopa taksikuskit meiän ollessa kyydissä!lopuksi jaakko saikin kunnian istua klimppipuolella ;) eli kuskin takana !!( sori jaakko rakas!!)

käytiin jopa simpukka museossakin, tosin puoliksi vahingossa..
jaakko oli hillittömissä aalloissa uimassa yalong bayn rannalla, siellä on vissiin ihan huvia semmoinen koska sinne oli simmoset poijualtaat niinsanotusti tehty!aallot oli n 2 metrisiä ainakin!

päivät meni lekotellessa altaalla ja illat kaupungilla shoppilees ja istuskelemassa kattelees menoa!

jouduttiin vaan lähtee hainanilta jo lauantaina, koska taas oli lentojen kaa sählinkii!! ei haitannut, koska oli kiva nähdä Kantoniakin!!
Kantonissa "jouduttiin" bisnesluokan huoneeseen, koska landmark canton joka oli mein hotla, oli ihan täynnä. Jaakko alkoi sitten mua sanoo sihteerikseen , koska olin jo ykkösluokassa matkustanut hainanille, jaakon ollessa tavis luokassa =)))

Kantonissa riitti vilinää ja huisketta!paljon ihmisiä, huh, tosi paljon!!ostoksia tuli tehtyä ihan kiitettävästi!!

takasin tullessa 26 pvä, oli juakonsyndet ja hieman sitä juhlistettiin koneessa!oli kiva matka kyllä!

rentouduttua ja naurettua tuli paljon, jaakko rakas on aivan ihanaa matka seuraa!!!

tässä pääpiirteitä reisusta hainan-kanton 18-26.11-2007.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.