IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Alansa ammattilaiset.Tiistai 11.12.2007 00:31

Tämä päivä oli suoraan sanottuna ihan perseestä, ja tää kaikki on bussien ja niiden kuskien vika.

Kaikki alkoi siitä kun bussi törmäsi meidän autoon ja pisti sen peltikorjaamolle. Se tuli yhden kaistan yli suoraan apparin puoleiseen kylkeen ja koko kylki meni uusiks.

Tänään oli sitten se päivä, jolloin auto oli vietävä korjaamolle. Itse joudun menemään muutenkin bussilla töihin sillä Juho käyttää autoa työmatkoihinsa, (minulla ei ole ajokorttia). Joutuisin käyttämään työmatkaani 2 bussia, mutta koska vaihtopysäkki on Juhon työmatkan varrella, pääsen Juhon kyydillä vaihtopysäkille ja näin töihin normaalisti vain käyttäen yhtä bussia.

Koska auto oli vietävä heti aamusta korjaamolle, jouduin heräämään tavallista aikaisemmin ylös, sillä tietenkään Juho ei pystynyt tänään jättämään minua vaihtopysäkille. Jouduin lähtemään jo ennen klo 7 töihin. Ei ole helppoa mulle, sillä en todellakaan ole mitään aamuihmisiä.

Töihin pääsin ihan hyvin ja olin sopinut että näen kaverini töiden jälkeen Leppävaarassa ja mennään yhdessä kahville. Kun sitten olin jo kotimatkalla, niin bussi HAJOS kesken matkan, ja vielä keskelle ei mitään. Sieltä rupes vaan tupruttaa savua. Oli siinä sitten kiva keksiä jatkoyhteyttä ja ootella taas uutta bussia 20 minuuttia. Kyllä oli nauru tiukassa. Olin jo niin kypsä siinä vaiheessa.

Kun sitten vihdoin ja viimein päästiin kotiin, tuli mieleen että Juhon bussikorttiin tarvitsisi saada aikaa, jotta hän pääsee kulkemaan työmatkat. Koska Juholla ei ollut arvoa kortilla ja mulla taas oli bussikortilla aikaa, lähdin lataamaan Juhon kortille aikaa ärrälle. Menin 10K bussilla jonka pitäisi mennä ärrän vierestä, mutta jostain syystä tämä 10K-linja ajoikin 10-linjan reitin, ja jouduin sivuun reitiltä jonkin matkaa, ennen kuin pääsin pois bussista. 10-linjan reitti ei siis kierrä ärrän kautta, vaan ajaa suoraan. Arvaa vaan oliko siinä vaiheessa jo räjähdyspisteessä. Kello oli jo vähän vajaa yhdeksän ja mä en ollu ees vielä ärrällä, ja ärrä menee klo 21 kiinni, ja mun täyty ehtiä ladata Juholle aikaa. Kerkesin sitten sinne ärrälle, ja sanoin että viikoks aikaa, kiitos. No se neiti siellä kassalla sitten ilmoitti ystävällisesti että 14pvää on lyhyin aika mitä voi ladata. No ei siinä muuta kun soittamaan Juholle että mitä tehdään. Piti sitten ladata arvoa kortille. Onneks ei enää kotimatkalla sattunut mitään. Mä olisin varmaan räjähtäny ihan totaalisesti. Vituttaa nuo julkiset. Jos ei olis pakko, niin en enää ikinä astuis jalalla moiseen härveliin. Yks päivä bussikuski jätti mut ovenväliin (kyllä, siis sulki ovet kun minä olin siinä oviaukossa) ja tänään kun Juho ootteli bussia töihin, niin bussikuski sulki ovet niin että lastenvaunut jäi väliin. Ja vielä lisäks se ettei ne osaa ajaa nopeusrajoitusten mukaan eikä myöskään tasaisesti. Ilmeisesti tasaisempi kyyti maksaa enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.