IRC-Galleria

Testitulos
Olet venäläinen maatuska-nukke. Kuten maatuskassa, on sinussakin monta kerrosta ja erilaista persoonaa. Olet romanttinen ja taiteellinen, mutta joskus sinulla on taipumusta synkistelyyn. Toivoisit, että muutkin ihmiset katselisivat maailmaa syvällisemmin eivätkä aina juoksisi viimeisimmän trendin mukana. Rakastat kauniita asioita, lukemista ja musiikkia. Olet uskollinen ystävä ja sinuun voi aina luottaa. Et välttämättä viihdy isossa porukassa, vaan vietät aikaasi mieluiten bestiksesi tai parin kaverin kanssa. Haaveilet siitä, että saisit viettää elämäsi vapaana – vaikka kirjoittaen tai maalaten.
Olet Bratz-nukke. Huumorintajusi ja hilpeät juttusi tekevät sinusta porukan keskipisteen. Olet aina valmiina pitämään hauskaa eikä seurassasi ole kellään tylsää! Rakastat bileitä, hyvää musaa ja matkustamista. Tyylisi on rock, etkä ole koskaan samannäköinen kaksi päivää peräkkäin. Hiuksesi ja meikkisi muuttuvat vähän väliä, mutta et pingota ulkonäöstä – voit ihan hyvin lähteä kaupungille vanhoissa verkkareissa. Asenne ratkaisee! Et anna kenenkään määräillä itseäsi, vaan olet oman elämäsi sankaritar. Haaveilet julkisuudesta – sinusta tullaan vielä kuulemaan!
Olet Barbie-nukke. Ainakin omistat yhtä suuren vaatekaapin! Olet suosittu ja urheilullinen. Sinulla on paljon kavereita ja kunditkin pyörivät ympärilläsi ihan kiitettävästi. Rakastat meikkejä ja merkkivaatteita, vaikka kuukausirahasi ei niihin aina riitäkään. Kokeilet mielelläsi uusia tyylejä ja ostat jotain trendikästä ainakin kerran viikossa, vaikka se olisikin vain uusi koru. Pidät huolta siitä, että lähdet kotoa aina hyvännäköisenä ja käytät ulkonäköön paljon aikaa. Ihailet salaa Paris Hiltonia ja hänen elämäntyyliään. Ja miksei sinulla voi olla Mischa Bartonin laukkukokoelmaa?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.