IRC-Galleria

Ninz

Ninz

Elämä antaa,Elämä ottaa..
Hammaslääkäris ei ollu kivaa sit vaa nukuin koko päivän ja olin VPK.n kokouksessa.
34 olis päässy läpi. Luokan paras pistemäärä. :):)

jes. mul on fritsu leuas. Tiistai 20.11.2007 00:26

Petralla yötä ja koiran pentu alko imee mun leukaa..
SIISTII. kiva mennä huomen kouluu.

Thailand 22.8.2008-> 2vk <3 Sunnuntai 18.11.2007 01:49

ei malta odottaa.
Kiitos kivasta reissusta teille Marski,Ansku ja Arttu. :)

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 23:14

Nyt lähetää Marskin kaa liikenteeseen. MOROO.

Olipas hauska saunailta eilen. Sunnuntai 11.11.2007 19:13

Tulin joskus yhen mais himaa ihan jurris. Muut vähän juotti mua.
Mutta oli hauskaa kiitos siitä kaikille ;)

päivitin kotisivuja. Lauantai 10.11.2007 13:51

väsyttää.
vituttaa.
huomenna saunailta.
taiga nukkuu.
juon lonkeroo.
olin tänää tallis ahkera.
annika meni enkelil hienosti.

no HUHHHUH.Perjantai 09.11.2007 16:13

Kirkkonummen koulukeskuksen oppilaat pelästyivät nettiuhkausta
Julkaistu: 10:20

helsingin sanomat

SIRPA RÄIHÄ / HS

Kirkkonummella sijaitsevaa Kirkkoharjun koulua on uhattu internetissä Jokelan uhreja muistavalla kynttiläsivustolla. Poliisin mukaan mitään vaaraa ei ole, vaan kyse on ilkivallasta.

Kirkkoharjun koulu on yläaste. Samassa rakennuksessa sijaitsevat myös Kirkonkylän ala-aste ja Porkkalan lukio. Yhteensä oppilaita on 1 300.

Yläasteen rehtorin Maarit Rossin mukaan kolmen koulun rehtorit kertoivat aamulla oppilaille uhkauksesta. Koulupäivää oli tarkoitus jatkaa poliisin ohjeiden mukaan normaalisti, mutta moni oppilas pelästyi uhkausta ja halusi keskeyttää koulupäivän.


Vanhemmat hakivat ala-asteikäisiä lapsiaan kotiin, ja yläasteelta suurin osa lähti oma-aloitteisesti. Lukion oppilaissa lähtijöitä oli vähemmän.

Koulujen ovet on nyt lukittu, ja vahtimestari valvoo tulijoita yläasteen ovilla. Aulassa on kaksi siviilipukuista poliisia.


Pääkaupunkiseudulla liikkuu muitakin huhuja, joiden mukaan kouluja on uhattu väkivallalla. Yksi niistä olisi Tuusulan Hyrylän koulukeskus. "Eilisestä saakka tällaisia huhuja on liikkunut", koulukeskuksen rehtori Riitta Eeronheimo vahvistaa.

Huhujen mukaan internetissä on julkaistu "vastaavanlaista materiaalia" Hyrylän koulukeskukseen liittyen kuin mitä Pekka-Eric Auvinen julkaisi Jokelan koulukeskuksesta ennen keskiviikon ammuskelua.


Eeronheimo pitää huhuja perättöminä. Hänen mukaansa kukaan hänen oppilaistaan ei ole uhkauksia verkkoon laittanut.

Eeronheimon mukaan poliisi on etsinyt uhkauksia verkkosivuilta. "Kukaan ei ole kuitenkaan tällaista materiaalia löytänyt."

Koulun oppilaissa huhut videosta herättävät hermostuneisuutta. Oppilaat Veera Kuusenaho ja Annika Paananen kertoivat, että kaikki puhuvat videosta, vaikka kukaan ei ole sitä nähnyt. "Uskon, että video on läppä, mutta aika huono sellainen", Kuusenaho sanoi.


Rikosylikomisario Tero Haapala keskusrikospoliisista kertoo, että poliisi selvittää parhaillaan kaikkia liikkeellä olevia huhuja.

Haapala ei ota kantaa siihen, onko mahdollista, että keskiviikon tapahtumat toistuisivat jossain muussa koulussa. "On selvää, että tällaiset tapaukset poikivat aina keskustelua netissä", Haapala sanoo.