IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Furikuriii~Sunnuntai 01.08.2010 01:26

...hieman ihmetyttää mitä juuri näin. Ollakseen vain kuuden episodin mittainen, FLCL:ssä on kohtalaisen paljon hämyä shittiä. En ole vielä päättänyt oliko sarja hyvä vai tosi hyvä. Menee varmaan hetki että aivojeni solmut oikenevat. Oli miten oli, Haruko on hawt. Sääli että sekin vaikuttaa vaan manipuloivalta opportunistilta. :( Haluan uskoa toisin! ;___; Jännää miten romantiikkajutut (olkoonkin että päähenkilö on 12v. :|) vaikuttaa niin kovasti loppufiiliksiin leffoista, tai jopa sarjoista. Esmes Prince of Persiasta jäi vähän masentunut olo. Toisaalta, ehkä joskus se on vain hyväkin. Olisiko TTGL ollut yhtä eeppinen jos kaikki olisivat saaneet toisensa? Nähtävästi uhraukset ovat tunnelmanluonnin ja tarinankerronnan kannalta välttämättömiä. Ja mikäs sen tehokkaampi uhrattava kuin rakkaus.

Kovalevyn kätköistä löytyy tähän idlaukseen enää yksi sarja katsottavaksi.
...Rozen Maiden..?
Nukkeanimea? Minäkö? Katsoisin?

No, ainakin Suigintou ja Suiseiseki on hot.

Niin lähellä mutta silti niin kaukanaLauantai 31.07.2010 20:50

Manaaminen kostautui. Nyt sitten on paska sää ja ollaan jumissa Jussarössä. :[

The Sauna and The RussianLauantai 31.07.2010 01:37

Jeesh, kyllä tuo sauna on vaan fukken great. Se viputsydeemi on aika hilpeä kyllä, vaikka hieman epäkunnossa olikin. Pirun hyvät löylyt taas. Tuntuu kyllä hieman haaskuulta kun inttimittanen sauna ja siellä istuu vaan kaks ihmistä. :D

Sitten piti kertomani vielä Hangossa esiintyneestä hämystä venäläisestä. Oli karvanen ja about mun ikänen tyyppi, jonka huomasin ensimmäistä kertaa tullessani eilen suihkusta ilman paitaa. Tyyppi nojaili laiturin kaiteeseen ja tuijotti häpeilemättä jatkuvasti semmosella 8] -ilmeellä. Toisen kerran törmäsin siihen kun kävin myöhemmin saunassa, vain todetakseni että se oli jo pois päältä. Taas sama "IWANTYOUINSIDEME" -tuijotus. Tänään se sitten tuli tekemään lähempää tuttavuutta. Jäänmurtajana oli "Hi! I thought you were Russian!" Reaktioni oli lähinnä lolwut, joten tyyppi jatkoi kertomalla että näytin kuulemma venäläiseltä. Paras iskurepla evör. Ikävä kyllä se ei näin suomalaisen korviin kamalan mairittelevalta kuulosta. Pahaksi onnekseni veneemme olivat vastapäätä toisiaan, joten sain kaverista seuraa koko kotimatkaksi. Veneessä sai sitten pohtia päänsä puhki. Jouduinko karvaisen venäläishomon iskuyrityksen kohteeksi, vai törmäsinkö vain vilpittömän ystävälliseen tyyppiin kuvitellen liikoja itsestäni?

Ehkä parempi etten jäänyt ottamaan selvää.

En kai oikeasti näytä venäläiseltä?

Lokikirja - JussaröPerjantai 30.07.2010 21:40

Hiphei, Hangosta kävi matkamme tänne tänään. Toivottavasti lähipäivinä kotia. Sormet ristiin kumminki sään suhteen. Näin lähellä se vasta ketuttais jos joutuis jäämään satamaan passiin.
Mutta ei maalailla piruja seinille, vaan iloitaan siitä että taas pääsee saunaan! Jussarön sauna kun vielä on puolustusvoimien vanha, mikä meinaa sitä että se on helvetin hyvä. Ja se vipusysteemi on hilpeä.

Ny ruakaa ja idlausta. Purkkiruoka alkaa kyllä pikkuhiljaa tympiä tbh.

-Erik

Up In the Air & InceptionPerjantai 30.07.2010 03:09

Tänään oli hyvä elokuvapäivä.

Kattelin sitten Up In the Airin siellä Jeppsonien venheessä. Muistutus taas siitä että kannattaa tehdä työnsä hyvin. Sekä leffan että katsomisympäristön puolesta.

Mutta se tosi hieno juttu oli Inception. Hangon elokuvateatteri luopu viimeinkin siitä Twilightistä, ja pyörittävät nyt tätä. Nolan on kyllä huippuluokan ohjaaja (ja näköjään myös käsikirjoittaja!). Kohtalaisen mutkikkaasta juonesta huolimatta leffa pysyi hyvin kasassa. Sitä ei pudonnut kärryiltä, mikä moisessa filmissä voisi helposti tapahtua.
Di Capriosta ei sen kummempaa sanottavaa, hieno suoritus taas. Kolme hämmästystä aiheuttavaa asiaa löytyi:
1) Marion Cotillardin vyötärö. Herrajumala siinä naisessa on kurvia. Häviää toistaiseksi vain Christina Hendricksille, joka tosin lienee tässä lajissa lyömätön.
2) Cillian Murphyn silmät. Tiedä sitten onko jälkituotannon temppuja, mutta kylläpä ne osaa olla siniset. Tuommoset minäkin tahdon.
3) Joseph Gordon-Levitt aka Se-Pentu-3rd-Rock-from-the-Sunista. Olin aiemmin nähnyt herralta vain 500 Days of Summerin, joka oli niin keskinkertainen elokuva että hirvitti. Tätä aiemmat kokemukset olivat vain siitä karmivasta komediankuvatuksesta. Inception loi minulle uskon tähänkin kaveriin. Tyylikkäästi vedetty rooli, tykkäsin todella. Toivottavasti samanlaisia roolisuorituksia tulee lisää. Zooey Deschanelin naruttamana luuserina menevät vain taitosi hukkaan.

Näin tänään, huomenna Jussarö!

also:

Lokikirja - Hyvä päivä, HankoTorstai 29.07.2010 18:09

Aamulla heräsin miellyttävään koneen jyskeeseen ja ajatuksiin siitä, että "voi vittu, nyt äkkiä ylös ja kello on jotain kahdeksan aamulla eiiääähsielonkylmä". Hieman toettuani hiffasin kuitenkin pari asiaa.
a) jyskytys oli tasaista = ollaan siis jo matkalla
b) vene ei heilu, eikä ulkona ujella = purjeita on tiukahkon aikataulun vuoksi turha nostaa

Käänsin siis tyytyväisenä kylkeä. Olimme Kifskärissä kiinnittyneet rantaan ja muihin veneisiin sen verran fiksusti, että siitä pääsi näköjään ilman apuja helposti yksinkin pois. Fine by me, sainpahan nukkua. Suunnitelmana oli tehdä tänään lyhyt matka Hankoon, ja lounastaa siellä yhdessä aiemminmainittujen ruotsalaisystäviemme kanssa. Olimme käyneet Tukholmassa kääntymässä ja ottaneet heidät sitten kiinni. Hahaa!

Eniveis, heräilin sopivasti siinä kun satamaan saavuttiin, minkä jälkeen suunnattiin sinne lounaalle. Ah sitä vapautta kun firma maksaa. Duunin kautta kun isä heidät tuntee, niin pohjoismaisen yhteistyön edistämisen piikkiin saattoi tämänkin murkinoinnin pistää. :D Ja olihan se härkäpihvi ihan älyttömän hyvää. Kerrankin kun voi tilata ihan mitä haluaa niin pitäähän se tilaisuus käyttää!

No, lounaalla juteltiin taas mukavia, vaikka sitä Skånelaista mutinaa onkin vähän vaikea ymmärtää. Kesti hetken mm. ymmärtää tarjous siitä, että saisin mennä heidän veneeseensä chillaamaan ja elokuvia katsomaan ja vaikka mitä. Kyllä kiitos! Harvemmin sitä pääsee asuttamaan 38 -jalkaista purtta jossa on satelliittikanavat ja oma elokuvakirjasto. :D Kaiketi saisin jäädä venevahdiksi siihen asti että he ensi maanantaina tulevat takaisin Suomeen. Tekevät nääs pikatripin takaisin Ruotsiin tässä välissä. No, eipähän tarvi huolehtia siitä mitä tänään tekisin!

Ja jos kahdeksalta menisi katsomaan Inceptionin. :o Tämä kylä on viimeinkin lopettanut sen pirun Twilightin pyörittämisen.

-Erik

Kattelinpas LeoninTorstai 29.07.2010 02:52

Tää nyt taitaa olla sit tätä lolitaa. Sitä oikeeta eikä hörhelöhölmöilyä.
Hullu loli kyl, melkeen raiskas Leon-paran. :(
Lähdettiin Jurmosta ja puolimatkassa otettiin tavoitteeksi Hanko, mikä olis ollut kaikin puolin mahtava juttu. Ikävä kyllä isäpapalla meni pupu pöksyyn kun satuttiin ukkoseen. Niinpä 180 astetta ja Kifskäriin, jonka ohi oltiin jo jokin aika sitten menty. Nyt sitten podetaan vitutusta täydessä luonnonsatamassa. Ja sauna on tietenkin loppuun varattu. Ehkä ängen sinne sitten puolenyön jälkeen jos vielä jaksan.
Huomenna voisin painostaa isän suuntaamaan Jussaröhön, mistä tuurilla voitaisiin jo ylihuomenna päästä kotiin! Onhan täällä mukavaa, mutta kotiinkin olisi pikkuhiljaa kiva päästä. Kyllä tämä sen verran verottavaa on. Yksinäisyys vaivaa, eikä sitä tekemistä loppujen lopuksi niin älyttömästi ole. No, tulipahan todistettua itselle se, ettei Tukholma loppujen lopuksi nyt niin kaamean kaukana ole. Hyvin sinne pääsee viikossa, kun vaan jaksaa mennä. On tässä matkan aikana kehittänyt jo vaikka minkämoiset haaveet Saksaan ja myöhemmin Ranskaan purjehtimisesta. Normandian rannikko olisi varmaan upeaa koluta purjeveneellä. Siihen reissuun tosin on vuosikaupalla vielä aikaa.
Positiivista tässä päivässä oli se, että laitoin elämäni ensimmäistä kertaa pekonia. Sitten söin sen kokiksen kanssa. Maistui Vapaudelta.


Mutta jos viikonlopuksi pääsisi kotiin. :)

-Erik
Se on jännää, että mitä lähemmäs sivistystä tullaan, sen heikommaks käy yhteydet. :D Vähän itkettää kun on tottunu Ruotsin ja Ahvenanmaan loistaviin 3G-verkkoihin. Yhtäkkiä ehdoton huippunopeus on 30kb/s, ja suurimman osan ajasta yhteysnopeus on ALLE 1kb/s. Näin maassa jossa yhden megatavun yhteys on ihmisoikeus. :( Tää on kohtalon ivaa vielä senki vuoks, että täältä näkee Utön saareen, jonka kautta kulkee Suomen ja Ruotsin välinen valokaapeli. Niillä on siel pieni puutölli jossa on kaks vanhaa käpyä, mutta joissa on aivan järkyttävän nopeat nettiyhteydet. Muistan vielä kuin aikoinaan menin aamulla sinne, varastin piuhan töllin omasta koneesta ja aloin wowittaa läppärilläni. Good times.

Purjehduspäivä oli hyvä, nopeus oli suht tasaiset 5-6 solmua, mikä on jo ihan mukava vauhti. Tuulikin oli mukavat 7m/s, eli kannella pystyi hyvin loikoilemaan. :3 ~30 mailin matka tultiin suhteellisen nopsaan, olisko siinä viis, kuus tuntia menny? Nyt sitten odotellaan että tossa yhdeltätoista päästään saunaan. Korkea aika jo, viimeks on peseydytty Ruotsissa. Meri-ilma pitää onneksi raikkaana! :D

-Erik

lolwutTiistai 27.07.2010 01:37

Nähtävästi Amerikan lahja musiikille, Soulja Boy, tykkää animusta. Ainakin se teki siitä biisin.
http://www.sankakucomplex.com/2010/07/24/rapper-soulja-boys-latest-masterpiece-anime/