IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

Cosplay gone ViralTorstai 31.03.2011 17:47


Nope, not him...

In 1945 the Nazis went to the moon. In 2018 2011 they're coming back!

Olimme tänään siis Iron Skyn esittelytilaisuudessa. Puhetta oli raha-asioista, markkinoinnista ja nähtiinpä ennennäkemätöntä materiaaliakin. :)
Heti Andorraan sisään astuttaessa tuli julkkiksia vastaan. Itse Kapteeni Fukov/Festerbester Star Wreckistä! (Kattokaa se.)

Eniveis, paikalla olivat mm. ohjaaja Timo Vuorensola, tuottaja Tero Kaukomaa sekä sosiaalisen median vastaava Pekka Ollula.

Jälkimmäinen herra olikin kaikista mielenkiintoisin. Olihan se mukava kuulla miten sitä rahaa sijoituksestaan oikein saa, mutta Ollulan setti oli mielenkiintoisin. Oli puhetta Iron Sky-yhteisöstä ja oheistuotteista. Tulevaa sälää on mm. Risk-tyyppinen lautapeli, kolmiosainen sarjakuva, sekä suunnitteilla oleva roolipeli(!).
Lautapeliä pääsemme kaiketi testailemaan, mutta parempaakin on luvassa.
Olimme porukalla kuollailleet aiemmin trailereissa näkyneitä avaruusnatseja ja kelailleet josko Kriegin (Njyyrikki) jälkeen siitä löytyisi seuraava projekti. Hautasimme haaveet kuitenkin taitojen puutteen, valtavan työn ja korkean kustannusarvion lannistamina.
Idea jäi kuitenkin jossain määrin kytemään, fanisijoittajan päässä huhuilevan pienen erityiskohtelua vaativan äänen ilmoitellessa itsestään aina tasaisin väliajoin. Loppujen lopuksi, minähän annan niille rahaa. Eivätkä ne varmasti pane ilmaista mainosta pahakseen. Keskustelin asiasta sitten esityksen päätyttyä hra. Ollulan kanssa, ja kyllä, eiköhän juttu luonnistu.

Mikä? No, pienoinen lainausoperaatio. Samaa kelailtiin jo taannoin Varustelekan kanssa. Tarkoituksena oli pyydellä alennusta ja kenties jotain ilmaiseksikin, sillä ehdolla, että käsivarsista saattaisi löytyä Lekan logoa tai radiorepusta tarraa. Nyt ollaan samoilla linjoilla, mutta paljon kokonaisvaltaisemmin. Lyhyesti sanottuna (ainakin) vuoden 2011 cossilista selkiytyi hieman. Siinä missä viime vuonna oltiin pseudoavaruusnatseja, ollaan nyt ihan oikeita avaruusnatseja. Näillä näkymin saamme siis Energia Productionsilta ja Blind Spot Picturesilta elokuvan Iron Sky rooliasustusta lainaan sillä ehdolla, että esiinnymme elokuvan Youtube-kanavalle pistettävällä videolla. Kesällä päästään siis kärsimään lisää hengitysvaikeuksista ja ihanan epämukavista vermeistä! Coneissa tavataan. \o \o \o

...rather, this.

Purr. <3Torstai 31.03.2011 02:53

Taas saunaan, valot pois, pyyhkeestä tyyny ja selälleen lauteille. Toimiitoimiitoimii. <3 Oikeasti takuuvarma ratkaisu kaikkeen, kipeistä niskoista ruttoon. Sitä yhtäkkiä vain tuntee ettei jännitä enää yhtään. Kymmenenkin minuuttia riittää saamaan aivan rennoksi.

En voi olla suosittelematta liikaa.


Nyt josko vielä jonkin verran Simsiä ja huomenna aamupäivällä Iron Skyn esittelytilaisuuteen. :3

This is goddamn bullshit. >:(Keskiviikko 30.03.2011 21:55

Mun armas bardini pärjäsi hyvin tehtävässään, kunnes koko höskä bugas ja mun palkkaamani näyttelijä vaan lähti menemään. No en sitten voinut tehdä sitä tehtävää loppuun ja lainvalvojat viskasi simiparan hirviön syötäväksi. Ja siitähän ei selvitä hengissä.

Useampi tunti ja paljon työtä hukkaan, perkele!

Phew.Keskiviikko 30.03.2011 19:00

No, ei siinä sitten tainnut olla mitään kovin tappavaa. Saatiin mummi sitten sairaalasta takaisin. :)
Helpottavaa.


Nyt voi sitten hakata Simsiä koko päivän vailla huolen häivää.^^

Money motivatesKeskiviikko 30.03.2011 02:24


Ensimmäinen opetuskerta, aiheena vastaustekniikka. Täytyy ensi kerralla muistaa eväät. Hieman meinasi taas pariin otteeseen usko hieman vavista, mutta yllättävän motivoitunut olo on nyt. Osasyynä saattaa olla sekin kaavio eri ammattikuntien palkkaus- ja työllisyystilanteesta. Lähes varma duuni, jonka keskipalkka on 6500€/kk houkuttelee kyllä. Varsinkin kun se koulutus kelpaa vaikka mihin eri töihin.

This pleases me greatly.

Mutta aikataulut kiristyi taas. Pääsykoepäivän (15.6.) iltana kun on myös pääsykoebileet. :D Kivaisasti drinkkilippuja saa samalla kun palauttaa koepaperin. Käytännössä tämä meinaa sitä, että reissaan Lahteen joskus aamujunalla helvetin väsyneenä.
It will be great. Täytyy vaan muistaa pakata etukäteen. :)


Toinen dilemma. Mennäkö huomenna Devin Townsendin konserttiin vai ei? Tekisi kyllä mieli. x3

Sori, nyt on pakko laittaa muutama lisää kun on niin loistava biisinikkari kyseessä!

http://www.youtube.com/watch?v=4wBUh_YX-bY&amp;feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=b3-NQvRmo3I

http://www.youtube.com/watch?v=1NMjGEQo5iI

[Ei aihetta]Tiistai 29.03.2011 17:04

Off to the hospital she went.


Hope she'll come back as well.


On a minor notion, my back has reached the point where just laying down hurts and I'm none too happy about the prep-course starting today.


Sigh.

True GritTiistai 29.03.2011 02:59

...was good.

Real good.

Pitkästä aikaa pääsi katsomaan kunnon westerniä. Pitäisi varmaan tehdä tätä useammin.

Voisi myös kasvattaa naamiaisasu kaappia käsittämään cowboy-setinkin. :D

:3Maanantai 28.03.2011 21:04

Olipa mukava nukkua omassa sängyssä. Sai koisia ihan keskeytyksettä niin pitkään kuin haluaa ( = viiteen). Kaiken kaikkiaan oikein mukava viikonloppu, eilen seikkailtiin vielä kavereiden kanssa yöllä Porvooseen ja takaisin, peli-illan katkettua kolmannen osapuolen rähinöintiin. Sen jälkeen sitten univelat veks. 8]

Tänään vielä katsomaan True Grit. Yöllä voisi sitten viimein sitä Simsiä pelailla.

Ja huomenna alkaa sitten taas karu arki. :( Valmennuskurssi alkaa 16.30, ja siellä istutaankin sitten yhdeksään asti. Kurssikirjat ilmestyvät onneksi vasta ensi viikolla, joten tässä on vähän tällainen pehmeä alku. Sen jälkeen alkaakin sitten se kunnon hajotus. :D

5/5Lauantai 26.03.2011 19:20

Uskomattoman hyvä olo kun on nyt se viimeinenkin klaarattu. 17 sivua turisin. Yhteensä kirjoitin siis ylppäreiden reaaleissa 58 sivua. :) Se on melkei puol gradua!

Kirjoitusurakan jälkeen käytiin sitten nauttimassa Varustelekan -15% alennuksista. Mukaan tarttui apokalyptisen inhottavat Itä-Saksalaiset kumihanskat ja jonkinlainen suuri juomasäiliö, josta saadaan oiva liekinheittimen säiliöreppu!

Ilta oli sitten luonnollisesti juhlimista varten. Homma lähti käyntiin Desudrinkeillä (!) kaverin luona, josta lähdettiin sitten kaupunkiin. Aloitettiin Hamletista, mutta menon oltua hieman kuollutta (= ei taaskaan ketään) lähdimme etiäppäin. Eräänlaisen kompromissina päädyttiin sitten Tivoliin. Ensimmäinen kertani teinihelvetissä, mutta oli yllättävän mukavaa. Musiikki oli paskaa, mutta kyllä sitäkin tanssi. Illan suurimmasta yllätyksestä vastasti eräs hissukkainen ystävämme, joka komeasta ulkonäöstään huolimatta on aikamoinen kotihiiri. Törmäsimme muutamaan tyttöön koulustamme, ja lyöttäydyimme sitten seuraan. Seurueeseen kuuli yksi kohtalaisen viinaanmenevä ja kenties jopa jonkinlaisena tyhjäpäänä (ei niitä 'suosittujen' tyhjäpäitä!) tunnettu neitokainen, joka sitten onnistui pokaamaan ystäväparkamme. Hämmästys oli melkoinen kun tuore pariskunta päätyi tutkimaan toistensa ikeniä. Pakko kysellä kun ensi kerran nähdään, että mitä helvettiä oikein tapahtui. He kun jäivät vielä paikalle meidän muiden jo lähdettyä.

Lisäksi taas yksi episodi allekirjoittaneen elämässä. Tutustuin illan myötä erääseen mukavaan (ja nättiin!) tyttöön. Tanssimme siinä sitten kahdestaan joskus kohtalaisen myöhään, kun kaverit tulivat ilmoittamaan että on lähdön aika. Tyttö sitten mutisi jotain "Tiäksä... mä tykkään...", muttei koskaan saanut lausetta loppuun. Kai se sitten nolostui tai jotain, muttei suostunut enää kertomaan mitä oli sanomassa. Pakko se oli sitten tietämättömänä lähteä kavereiden hoputettua ja jättää tyttö sinne. Parasta tässä on se, että kyseinen tsirbula matkaa ensi viikolla toiselle puolelle maailmaa Australiaan. Koko tilanne on niin ihanan ironinen, ettei sille voi kun nauraa. Tuurini on tosiaan vertaansa vailla. :D Ei silti, kivaa oli.^^

Ulkona oli ikävä kyllä ihan pirun kylmä. Bussipysäkillä oli jonkinlainen pieni rähinä menossa, kun muutamalla nuorella kaverilla oli nähtävästi varsin vahvoja mielipiteitä salkkareiden Topista. Kova oli uho ja haastaminen. Paikalle saapui sitten lauma vartijoita ja poliisitkin. Herra Topilta tiedusteltuani, että miksi nämä tyypit haluavat häntä oikein kurmottaa, oli vastaus lähinnä naurunsekainen "En todellakaan tiedä". Oon puhunu salkkareiden Topille hei! Totta puhuen en edes tiedä kuka se on, mutta joku sanoi. :D

Mäkkärin autokaistalla seisominen oli myös oikein vastenmielinen kokemus. Aikoihin ei ole ollut niin kylmä.

Onneksi kello viiden sauna pelasti. <3

Tänään sitten ihan vain perushengailua. :)

VIDYAPerjantai 25.03.2011 01:41

Voi minnuu. Tänä vuonna tulee taas aivan liikaa pelattavaa. Nyt voisin jopa listata ne ja olla ajattelematta sitä pirun yhteiskuntaopin koetta.

Total War: Shogun 2

Nyyh, koneparkaa pakko päivittää jotta tuo pyörii. Kyseessä siit vuoropohjainen strategiapeli reaaliaikaisilla taisteluilla. Mikä on ihan vitun jees. Kampanjakartalla liikkuvat armeijat, kenraalit ja agentit. Sieltä myös löytyvät resurssit sun muut hyödykkäät judut. Taistelukentällä hoidetaan sitten itse rähinät. Parasta tässä on se, että noitakin kuvassa taistelevia kavereita on kentällä samanaikaisesti tuhatmäärin. Yksiköt vaihtelevat maajussijousimiehistä samuraihin ja piirityskoneista soturimunkkeihin.
Total War sarjan pelejä on kavereiden kanssa tahkottu innolla aiemminkin (Njyyrikki). Tästäkin tulee olemaan hupia tuntikausiksi. <3

The Sims Medieval

...kyllä miehetkin Simsiä pelaa! Tämä itse asiassa koneelta jo löytyykin. Kyseessä siis keskiaikaan sijoittuva Sims, jossa simiparallasi on ihan oikeasti jotain päämääriäkin. Pähkinänkuoressa tehdään tehtäviä, rakennetaan valtakuntaa ja pidetään hauskaa. Tätä voisi vaikkapa lauantaina aloitella, jollei jotain menoa tule. :3

Battlefield 3

Battlefieldikin saa viimein jatkoa viiden vuoden tauon jälkeen. Bad Company 2 oli toki oivallinen, mutta harva asia tuntuu yhtä höpöltä kuin moninpeli 64 ihmisen kanssa samaan aikaan. x3 Pelin oletusarvoisen mahtavuuden lisäksi koko projektissa käytetty ja kehitetty teknologia on jo itsessään vaikuttavaa. Frostbite 2.0 -moottori jolla koko häsellys on tehty, on taas askel tulevaisuuteen päin. Can't wait to play with bros.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim saa kuvan sijasta videon, koska sen taustamusiikki on niin awesome. Bassot täysille ystävät hyvät. Viikinkikuoro vittujoo.
Kysymykseen miksi haluan pelata tätä, on hyvin helppo vastata. Siinä on lohikäärmeitä ja viikinkejä. Lyömätön yhdistelmä. Odotukset ovat kovilla jo sen puolesta, että sekä Morrowind, että Oblivion ovat olleet äärimmäisen suosittuja. Pitää pelata nekin tässä lävitse, btw.

Uncharted 3: Drake's Deception

Tätä en ikävä kyllä kykene itse hankkimaan, sillä kyseinen peli ilmestyy vain PlayStationille. No, kaverille pelaamaan kuten tähänkin asti. 8) Uncharted on lisäksi yksi niistä pelisarjoista, joita on mukava ihan vain katsoakin. Nathan Drake on parhaita pelihahmoja pitkiin aikoihin ja dialogikin on suhteellisen lennokasta. Puhumattakaan upeista ympäristöistä ja Indiana Jones -hengestä (Nathan on tosin vaan _melkeen_ yhtä komea kuin Indiana.).
Tällä kertaa seikkaillaan aavikolla Arabian Lawrencen jalanjäljissä ja ollaan pienimuotoisissa ongelmissa englantilaisen salaseuran kanssa.

Guild Wars 2

Pakko myöntää, WoWin lopetus joskus vuosia sitten jätti pienen aukon. Sitä voisi koittaa paikkailla Guild Warsilla. Joitakin pieniä innovaatioita tuo sekin genreensä. Voisi kavereiden kanssa jopa kokeille, kun peli on vielä kuukausimaksutonkin. Näkee sit.


Näiden lisäksi olen unohtanut varmaan vielä aikamoisen läjän. Oli miten oli, sai näistäkin blogimerkinnän aikaiseksi. Pitää kuitenkin muistaa, ettei tässä ole To be played -listan pelit, vaan ainoastaan ne, jotka tullaan vasta julkaisemaan (Simsiä ei lasketa, tuli päivä pari sitten tjsp, eikä Shoguniakaan). Durps.